Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 1. évfordulóra milyen ajándéko...

1. évfordulóra milyen ajándékot ajánlatok?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel lassan egy éve járunk, és szeretnék valamivel elődrukkolni. Sajnos jelenleg nincs munkám, szóval anyagilag szerényet szeretnék. Általam készített ajándékba is benne vagyok, csak sajnos már semmi ötletem. Ha ez segít, jó vagyok elektronikába, szeretek verseket írni és szégyen vagy sem, a varráshoz is értek és valamennyire a konyhába is jól érzem magam.

Bármilyen ötletet szívesen várok. én 18/F ő 17/L

Előre is köszönöm a normális válaszokat :)

2011. júl. 23. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Esetleg meglepi vacsi, amit te készítesz?
2011. júl. 23. 21:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Pl milyen ételre gondolsz? (7 fogásos vacsi szinten nem állok hanem ilyen egyszerűbbeket tudok beválalni :)
2011. júl. 23. 22:01
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is jó ötletnek tartom a vacsit.. Szerintem örülne egy szál rózsának..Esetleg,faraghatnál valamit fába..

vagy én szoktam keresztszemes hímzéssel ajándékot készíteni.pl: Szív és benne a nevetek,esetleg,hogy 1 év.

Nem túl bonyolult szerintem :)A vers írásról annyit,hogy aranyos egy fiútól :D Nem tudom milyen gyakran írsz, de itt van egy oldal: www.poet.hu Van rímszótár.. talán segít :)

2011. júl. 23. 22:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Süthetsz neki tortát, vagy sütiket...egy csomó muffint, amikre írsz ilyen dekortollal, vagy valami hasonló cukormázzal, és kirakod, hogy boldog 1. évfordulót:):D

De én pl. gyűrűt kaptam, vagyis úgy, hogy közös gyűrűt vett a barátom, ugyan olyan van mindkettőnknek:) ez is jó lehet...ha nem tartod nagyon az elköteleződés jelének... gyertyafényes vacsi, ha ilyen még nem volt, utána finom kis masszázs gyertyákkal körbevéve...aztán ami még belefér...;)

Az elektronikai részhez pediiiig:

http://www.youtube.com/watch?v=UJ3osthkyRc

:DD 0.36-tól ;)

2011. júl. 23. 22:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, utolsó: szerintem a villámidézés kimarad :) xD
2011. júl. 23. 22:38
 6/10 anonim ***** válasza:

sebaj, majd csak túlélem valahogy:D :)

sok sikert az ötleteléshez:))

2011. júl. 23. 22:40
 7/10 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 22:32:

A versírást féléves fordulóra eljátszottam, vagyis hát egy komplett zeneszámot írtam neki.

A vacsi remek ötlet, esetleg ajánlanátok valami finomságot? :)

2011. júl. 23. 22:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Hmmm... vacsihoz desszertnek eszembe jutott a barackos túrótorta. Nem bonyolult, szépen néz ki, gyakorlatilag csak a piskótát kell az aljára megsütni meg a zselatint felfőzni, a többi részt hidegen kell csinálni, ráadásul nem találkoztam még olyan lánnyal (magamat beleértve XD), akinek nem ízlett volna. Esetleg ha nem szeretitek a barackot, lehet más gyümölccsel (ananász, eper, málna stb.).
2011. júl. 23. 23:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Nagyon jó, hogy ez egy fiúnak eszébe jut!!!

Esti séta,vacsi otthon, után közös gyertyafényes fürdő, masszázs...

Vacsi pl.:csíkokban pirított csirkemell salátával, milánói, töltött paradicsom, töltött krumpli, brassói-valami amit szeret,de nem esztek mindennap.Utána desszertnek, süti, fagyi,gyümölcssaláta friss gyümölcsökből.

Sok boldogságot nektek!

2011. júl. 24. 08:12
 10/10 A kérdező kommentje:

Rettentően köszönöm az ötleteket, hozzászólásokat :)

kezdésnek egy lightos séta, mad gyertyafény+rózsás vacsi, desszertel (és mivel augusztus 20-án lesz az évforduló) ezért még vacsi után egy tűzijáték nézés kettesben, majd esti fürdőzés illat gyertyával, majd egy kis masszázs az ágyban, meg amit még a szervezet megkíván ;)

Nos igen aug. 20-án lesz és azért most érdeklődtem, mert ha bármiféle előretervezett ötlet is lenne, legyen időm felkészülni (pl a keresztmetszetes hímzésnek addig utána tudok járni, talán gyakorlatom is lesz benne és addigra össze is tudok valamit varázsolni :)

Nagyon köszönöm az ötleteket, a jókívánságot, természetesen mindenkinek ment a zöld kéz, köszönetem jélül :)

2011. júl. 24. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!