Érettnek állítja be magát, mégsem hajlandó kettőnkről beszélgetni?
A párom nem hajlandó kettőnkről és a problémáinkról beszélni. Feleslegesnek tartja hogy hangoztassa hogy mi nem tetszik bennem, mert én úgyis tudom (pl. nem igazán jó a szex).
Normális ez egy 22 éves pasinál, aki azt állítja magáról hogy milyen érett?
Kiderítettem, hogy egyik volt barátnőjével sem beszélgetett soha a kapcsolatról és a fontos dolgokról, szóval nem csak velem ilyen.
Annyit reagált, hogy "tudom én jól mi a baj velem, minek mondjam még én is el?"
Hát rosszul tudja, nem tudtam sok mindenről.. :S
hagyhatnátok az érett/éretlen minősítést kedves kollégák, a lány tulajdonságairól sem tudunk semmit, felesleges tehát az ő "érettségéhez" mérni bármit és bárkit is.
mások és kész. sajnos ez a kibeszélősdi-és képtelenség egy olyan jellemvonás, ami nem, vagy nehezen változik.
többnyire önmagától nem tud változni, csak egy olyan MEGFELELŐen finom "behatásra", ami leginkább nem is tudatos változtatásnak köszönhetően jelenik meg.
azaz ti ketten nem vagytok és nagyon valószínűen nem is lesztek kompatibilisek e téren.
a srác csak a megfelelő módszer (hang -magasság, stílus, fekvés, gyengédség-, szavak) hatására fog beszélni a problémájáról.
talán már próbált is, csak te nem voltál fogékony az ő nyelvezetére, ezért végleg elzárta a csapot.
ha neked fontos a srác, akkor meg kell mutatnod az érzékenységedet, ki kell mutatnod a gondolkodásmódod. mondjuk gondolkodj hangosan ezentúl úgy általában, amikor ketten vagytok.
A hosszú párkapcsolat egyik alapja, hogy közösen megbeszélitek a problémáitokat, majd közösen találtok megoldást. Ha ez itt elakad ennek a kapcsolatnak se lesz valami szép jövője.
Beszélgess el a pároddal erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!