Miért nem tudom lezárni ezt a kapcsolatot?
Lelki problémáim vannak, a barátom elhagyott, és nem tudom hogy ki a hibás, részemről lezáratlan ez az ügy. Megbeszélni ezt már soha nem fogjuk.
Sok mindenki szerint ő volt a hunyó, gusztustalanul viselkedett velem, de én úgy nőttem fel, hogy ne mindig a másikat hibáztassuk, és hogy néha magunkba kell nézni. Ezért, akármilyen naiv is vagyok, a gusztustalan viselkedése ellenére is kételkedek, hogy csak az ő hibája lett volna ez a szakítás.
Ez a gusztustalan viselkedés annyit jelent, hogy soha nem szeretett, mégis kapott az alkalmon és engem hibáztatott valamiért, amiért el is hagyott. Nem tudom érthető e.
Hogyan rendezzem le magamban ezt? Már eltelt pár hónap a szakítás óta.
Lehet hülyén hangzik, de lelkiismeret furdalásom van :S
22/L
amikor valakit elhagynak, a naív része mindig magában keresi a hibát
nem kell ehhez neveltetés.
Ha gusztustalan módon viselkedett Veled, mitől lennél Te a hibás?
Velem is megtörtént ilyen, az exem fűvel fával csalt és a végén ő dobott ki engem.
Szerintem magát a szakítást, nehéz feldolgozni és azt ahogyan bánt Veled.
Nekem 1 éve volt már sőt több is mégis fáj, de nem a hiánya, hanem amit tett.
Fel a fejjel, tanulj belőle, és legközelebb messziről felismered a fajtáját.
Kapcsolat függő vagy ő bar'm volt, rosszul bánt veled és még magadat hibáztatod.
Gondold végig nem jobb egy olyan nélkül aki bánt téged, annyi magányos szingli van keres egyet és feljtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!