Hogy lehet egy 8 eve tarto kapcsolatot meltosaggal lezarni?
Úgy gondolod, hogy ha lenne munkája, lenne még értelme együtt maradnotok? Mert végülis mindenre lehet megoldást találni.
De ha döntöttél és véglges tényleg, akkor így, ahogy most nekünk. Mondd el neki, hogy ez részedről már nem szerelem, úgy érzed, elfáradt ez a kapcsolat, nem érzed azt, amit kellene egy kapcsolatban, stb., az igazat.
Aztán várd meg, hogy hogy reagál. Beszéljétek meg, ha kérdése van, válaszolj, de próbáld meg ne hagyni, hogy vitába torkolljon. Én anno úgy oldottam meg a párommal, hogy kitálaltam neki. Erre először viszonylag jól kezelte, de végülis elkezdtünk (főleg ő velem) veszekedni. Én ezt viszonylag természetesnek vettem, hiszen én is kiborultam volna. De nem akartam így elválni, ezért azt mondtam, hogy figyelj, én nem szeretnék így elválni tőled, azt a csodálatos 6 évet ilyen csúnyán lezárni, ezért én most elmegyek. Később még folytatjuk a beszélgetést.
Akkor talán nagyon utált, de rájött végülis, hogy így nem ér el semmit, hogy ordít meg ilyesmi. Ha értelmesen beszélünk, akkor van értelme beszélni, egyébként nincs. Megkerestem másnap. Megbeszéltük. Könyörgött, sírt, és ezt volt a legnehezebb átélni, hogy ne mondjam azt neki, hogy ugyan kicsim, hagyjuk az egészet, gyere, bújj ide, majd lesz valahogy. Ezt te se hagyd. Mondd meg őszintén, hogy már nem segít semmi, késő vagy bármi, amit gondolsz.
De készülj fel, nem lesz könnyű.
Sok sikert!
Írj, hogy hogyan sikerült.
8 éve vagytok együtt? Mi az, hogy nem marad meg sehol 3 hónapnál tovább?
Ha elfáradtál és csak a hibákat látod benne, nem hinném hogy rögtön el kell dobni. Szerintem először csak ne találkozzatok egy kis ideig, pihend ki magad. És ha ezután is értelmetlennek látod a folytatást, egyenesen állj elé és mond meg neki!
Egy szakítást nem lehet méltosággal lezárni.
úgy látom, nincs perspektíva ebben a kapcsolatban, így neked is, és nekem is jobb lesz, ha külön folytatjuk. miattam nem kell változnod, majd lesz aki így is szeret és elfogad.
aztán majd írd meg szakítósblogra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!