Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy "ilyen" kapcsolatot illene személyesen lezárni, vagy ebben tényleg ennyi volt? 22F

Figyelt kérdés

Röviden a sztori: 2 hónapja ismerek egy csajt. Nagyon jóban lettünk. Tök jó pillanatokat töltöttünk el. Voltak zökkenők, mivel neki barátja van, mégis vonzódott hozzám, nemrég (picit még most is) én voltam belezúgva. Ő inkább barátkozott volna, ezt én elfogadtam, hogy nem lehetünk együtt.

Nem a legjobb szájízzel váltunk el, nem is beszéltünk 4-5 napja, a minap hívtam fel telefonon, és azt mondta, hogy szerinte nincs mit megbeszélni, nincs értelme folytatni, még barátként sem.

Ez nekem szarul esett. Nem az, hogy nem jöttünk össze, hanem elvesztettem egy olyan embert, akihez közel kerültem.

Ebben valóban ennyi volt? Ennyi, hogy ő a telefonban kijelentette, hogy nincs miről beszélnünk? Vagy illett volna személyesen lezárni? Egyáltalán van jogom legalább azt megkérdezi, mégis hogy jutott erre a döntésre?

2010. jún. 9. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Összemért, hogy jobb vagy rosszabb vagy a pasijától. Nem akar barátkozni mert akkor akár a pasiját is megismered és ha csicseregsz a csaj kapcsolatának annyi. Nem tudja még eldönteni, hogy jó vagy rossz kapcsolatban van.
2010. jún. 9. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
a lány nem bizti az aktuális kapcsolatában, de túl mimóza ahhoz, h lépjen, ezért a biztos rosszat választja, mint a lehetséges, de bizonytalan jobbat.
2010. jún. 9. 20:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Most mindkét kommentből az jön le, hogy bizonytalan velem szemben, ezért még barátkozni sem akar....ergo érez vmit irántam, de inkább ellök? Erre céloztok?
2010. jún. 9. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez egy nem túl korrekt dolog mivel neki fiúja van ezért te csak "másodhegedűsként" léptél be a képbe...

mivel nem dobja/dobta a fiúját miattad ezért eléggé elveszett dolognak tűnik ez.

Én azt tudom tanácsolni hogy állj tovább és keress egy olyan nőt akinél nem a második helyet töltöd be hanem te vagy a mindene... :)

2010. jún. 9. 21:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Én tuti megkérdezném hogyan jutott erre a döntésre, ennyi jár, hogy legalább azt közölje.
2010. jún. 9. 21:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Én nem azt bánom hogy nem jöttünk össze, leszarom ,de hogy még barátként sem..meg nem is akar találkozni meg semmi...
2010. jún. 9. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Figyu, mit akarsz ezen lezárni? 2 hónapos haverságot?

Ez most így jött ki, emberek jönnek mennek. Felejtsd el a csajt. Nincs sok értelme őt számon kérni, ha majd akar valamit felhív.

2010. jún. 9. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!