Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a véleményed egy 21...

Mi lenne a véleményed egy 21 éves lány és egy 30 éves férfi kapcsolatáról? Többi lent!

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal az interneten,teljesen véletlenül és nem társkereső oldalon.skypon minden nap beszélgetünk órák hosszát és elég jól elszoktunk dumálgatni,mindig vannak közös témáink.

Egy találkozót össze szeretnénk hozni valamikor,de azt mondta hogy nem zavarja hogy idősebb vagyok nála és engem sem zavar hogy ő fiatalabb,de ugyanakkor mondta hogy kicsit tart a találkozótól ahogy én is,attól fél hogy mit fognak szólni az emberek ha meglátnak minket,hogy a húgomnak fogják nézni......ettől kicsit én is tartok hogy az emberek biztos azt fogják gondolni hogy biztos csak szexre kell neki ha meglátnak egy fiatalabb lánnyal.

Ő elég komoly gondolkodású amúgy korához képest és kicsit idősebbnek is néz ki,én viszont nem nézek ki 30-nak inkább 27-nek.

2011. júl. 23. 10:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
én is 21 vagyok a párom és köztem sokkal több év van mint közöttetek és 3 éve együtt vagyunk. Nálam nem számít mások véleménye, én tudom, hogy mit tartok jónak és hogy kivel vagyok boldog, és hát vele az vagyok!! :))
2011. júl. 23. 11:56
 22/28 anonim ***** válasza:
21 voltam, amikor megismertem a páromat. Ő akkor volt 31 éves! :D Már három és fél éve együtt vagyunk, összeházasodtunk, van egy kisbabánk. Az meg, hogy ki mit gondol, sosem érdekelt minket. Mi boldogok vagyunk, szeretjük egymást, más meg nem fontos. :)
2011. júl. 23. 12:09
 23/28 anonim ***** válasza:

Nálunk pont ez a helyzet!

21L és 29 F

Kb fél évig nem mertem hozzászólni a mostani páromhoz (én vagyok a lány) mert attól féltem, hogy a nagy korkülönbség miatt úgysem "kellenék" neki, max kihasználna.

Azóta 5.5 éve együtt vagyunk!

És igen, ő sem néz ki 30nak, és én meg többnek nézek ki mint 21 :)

Szóval hajrá nektek! :)

2011. júl. 23. 12:34
 24/28 anonim ***** válasza:

Nézd, én úgy gondolom, hogy a felek között kell, hogy legyen egy vonal, ami már nem lépi át a határt. a ti esetetekben ez teljesen normális! még a javatokra is válhat ez a kis korkülönbség! te érettebb, tapasztaltabb vagy, mint ő és ez, akár segithet is neki! viszont, azt nem értem, hogy miért foglalkoztok azzal, hogy mások mit gondolnak??? a lényeg, hogy nektek jó legyen! ez nem az ő életük, hanem a tiétek! de, csak, hogy értsd nem a levegőbe beszélek. én 20 éves voltam, amikor megismerkedtem az interneten a mostani férjemmel. ennek már 4,5 éve! én pontosan akkor töltöttem a 20-at, amikor először találkoztunk, ő pedig 34,5 volt! ez már sokkal több, mint a tietek 14,5 év, de nekem volt egy keretem, még pedig, az illető minimum legyen nálam 8-10 évvel idősebb, de maximum 15! ráadásul nálunk nem csak a korkülönbség szembetűnő, hanem az, hogy ő külföldi (jah, és nem európai :) ), igy az emberek folyton-folyvást megbámulnak, de ezeket muszáj figyelmen kivül hagyni, mert a mi kapcsolatunk teljesen harmónikus és most született meg a pici fiunk, aki holnap lesz 2 hetes! :) nekem teljesen előnyömre vált, hogy ő idősebb nálam, mert rengeteg-rengeteget tanultam tőle és ezért rendkivül hálás vagyok neki!

A lényeg, ha ti akarjátok ezt a kapcsolatot, akkor nem kell ilyenekkel foglalkozni, hogy van köztetek pár év és az emberek, ugyan mit szólnának! Persze, ha már 20-25 év vagy több lenne a korkülönbség, másképpen vélekednék, de a tiétek még teljesen egészséges! Remélem, a leirtak egy kicsit feldobnak! sok sikert!

2011. júl. 23. 12:42
 25/28 anonim ***** válasza:

Párom idén lesz 28 Én idén töltöttem a 20-at.De rohadtul nem érdekel más véleménye.Lassan 4 éve boldog kapcsolatban élünk,és sz*runk más véleményére.

Ha meg bámulják párom,vagy engem ...tessék csak nem vagyunk cukorból nem fogunk elolvadni.

Bár Én szemét mód ha észreveszem rászoktam tenni egy lapáttal :P

2011. júl. 23. 13:39
 26/28 anonim ***** válasza:

Ugyanmár:) Ez semmi korkülönbség. És senki nem fog szólni semmit.

Én 22 éves vagyok és a 40 körüliek tetszenek, de még nekem sem szóltak be sosem. Próbálnák meg, felőlem aztán azt mondanak a sikertelen, boldogtalan emberek, amit csak akarnak (aki másokat les és beszólogat az nem boldog és a legkevésbé sem sikeres).

Nyugi és sok boldogságot kívánok :)

2011. júl. 23. 13:48
 27/28 anonim ***** válasza:
A férjem és köztem nyolc év van én 15 voltam mikor össze jöttünk ő 23.
2011. júl. 23. 15:38
 28/28 anonim ***** válasza:
nem lehet valami komoly gondolkozású, ha ennyire ad mások véleményére...
2011. aug. 14. 03:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!