Mit szólnátok egy 30 év fölötti férfi és egy 18 év alatti lány kapcsolatához?
Figyelt kérdés
Mit mondanátok a lánynak segítenétek neki vagy elzárkóznátok az egésztől.2011. máj. 21. 15:06
1/21 anonim válasza:
Attól függ, hogy valóban azért akar -e a lánnyal lenni, mert szereti őt . Szóval, ha nincsenek hátsó szándékai akkor felőlem mehet ez a kapcsolat. És, ha a 18 éves lány komolyabb egy kicsit , és ha jól megértik egymást akkor nem lehet probléma.
3/21 anonim válasza:
Ugyan, mi komolyat akarna egy 3x éves férfi egy 1x éves kislánytól? Közös téma, társaság nuku, csak a szex tarthatja össze. Hülyítik a csajt, az biztos.
4/21 anonim válasza:
nem feltétlen. én voltam ilyen helyzetben, azóta elmúltam 18, és még mindig szeret. :)
5/21 anonim válasza:
Hát, mondhatnál valami bővebbet. Konkrétan hány éves a lány? Mert nem mindegy, hogy 17,5 vagy 15.. És a férfi? És ki nekem a lány? A lányom?Testvérem, vagy kim?
6/21 anonim válasza:
Miben kellene segíteni a lánynak?
7/21 anonim válasza:
Ja most olvastam el mégegyszer. 18 év alatti. Azt hittem 18 éves. Ha 18 év alatti akkor nem mindegy hány éves. Mert ha 17 akkor még talán ok, de ha 15 az már sokkal inkább furcsa, meg neccesebb, mintsem természetes..
Bocsi, a félreolvasásért.
8/21 anonim válasza:
Megnyugtatóbb lenne, ha a csaj a saját korosztályából választana párt magának...
9/21 anonim válasza:
18 év alatti?Tehát még gyerek? Ez undorító.
10/21 anonim válasza:
18 év alatt a törvény is bünteti nem? nem véletlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!