Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok egy 30 év...

Mit szólnátok egy 30 év fölötti férfi és egy 18 év alatti lány kapcsolatához?

Figyelt kérdés
Mit mondanátok a lánynak segítenétek neki vagy elzárkóznátok az egésztől.
2011. máj. 21. 15:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%

Kicsit nagyvonalúan kezeled a kort. Mi az, hogy 30 év feletti? Mennyivel feletti? 1-5-15, vagy 50 évvel?:-))) És a lány mennyivel 18 alatti? Fél, vagy 1-2 évvel?

Nagyon nem mindegy szerintem...

2011. máj. 21. 15:38
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
Az egyik barátnőm 18 éves, a barátja most lett 31, de augusztusban lesz 2 éve, hogy együtt vannak. Nekem furcsa a dolog, mivel mióta együtt vannak a lány nagyon eltávolodott az összes barátnőjétől, a "srác" még ránk is féltékeny. Tavaly osztálykiránduláson egész este hívta telón, majd mikor egyszer véletlenül nem vette fel, közölte, hogy most biztos megcsalta. (3 perc alatt) Utána egész este a csajt vigasztaltuk, még sírt is. Szalagavatóról fél óra utána távoztak, mert a srácnak nem volt kedve maradni. Ha lyukas óránk van telefonon beszélnek, szóval a lánynak esélye sincs még lányokkal sem barátkozni. Szerintem hosszútávon nem túl jó dolog, de ők tudják.
2011. máj. 21. 15:38
 13/21 anonim ***** válasza:
50%
Nem 18, hanem 14 a korhatár. Tehát 14 fölött a 70 éves nagypapa is kúrhatja.. Ha jól érzik magukat akkor miben akarsz segíteni nekik? Nincs ezzel semmi probléma..
2011. máj. 21. 16:22
 14/21 anonim ***** válasza:
32%
ha szeretik egymást mit szólsz bele?
2011. máj. 21. 16:37
 15/21 anonim ***** válasza:
11%

"NO PROBLÉMÓ!! A PÉNZ BESZÉL" - 30 éves nem vén, majd leszel Te 40, vagy 50 is, majd fogsz te még sírni, hogy az nem öreg...

"Ugyan, mi komolyat akarna egy 3x éves férfi egy 1x éves kislánytól?" - Miért kislány a 18 éves? Lehet, hogy a 18 éves lány érettebb, mint sok 20-on túli beképzelt nő.

"Megnyugtatóbb lenne, ha a csaj a saját korosztályából választana párt magának..." - Talán az egyik kedves szülő? Mert engem, mint idegent, nem nyugtat meg semmi az ügyben, igaz, fel sem kavar, mert semmi közöm hozzájuk, nem úgy, mint ahogy itt egyesek érzik.

Ha nekik jól esik, szeretik egymást, akkor tessék, legyenek csak együtt. S hogy a lábujjára lépjek a 20-as éveik vége felé járó, esetleg 30-as be-be kotyogó tyúkoknak, egy 18 éves lány valószínűleg még őszintén tud szerelmes lenni, nem a másik vagyoni helyzetét és presztízsét lesi, mint Ti.

Ha én ilyen höle lennék, mint itt egyesek, falnak mennék...

2011. máj. 21. 18:19
 16/21 anonim ***** válasza:
88%

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:19

Nem 18 éves, hanem 18 év ALATTI. Nem mindegy.

Én nem nézném jó szemmel az ilyen kapcsolatot, mert ne mondja nekem azt senki, hogy az a 30+ os pasi normális, akinek egy 18 év alatti lány kell.

2011. máj. 21. 18:54
 17/21 anonim ***** válasza:
Én kérek elnézést, rosszul láttam, valóban, a kérdéssel van a gond (+ a szememmel), mert nem lehet tudni, mit is takar az a 18 alatti meghatározás? Ha az én lányom volna, és nem lenne még 18 éves, hát megmondanám neki, ne tudjam meg, hogy bárki is "úgy" hozzányúlt.
2011. máj. 21. 19:15
 18/21 A kérdező kommentje:
a lány 16 a pasi 32, 3 éve vannak együtt.
2011. máj. 21. 20:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát, ez esetben ez nem normális.
2011. máj. 21. 20:40
 20/21 anonim ***** válasza:
64%
3 éve?? Akkor 3 éve kellett volna a pasit a farkánál fogva kiszögelni az ajtófélfára, mostanra már leszáradt volna róla. Persze, vannak fejlettebb, meg komoly gondolkozású lányok! Hápersze! A többsége épp az. A kurv@anyját, hogy egy gyereklányt kefélgetett. Húgának, vagy a lányának 13-14 körül beakasztott volna a "nagy szerelem", kezet ráz vele? Ha 3 éve együtt vannak, akkor már tényleg no problémó, dúl a szerelem, minden oké. Így megy ez a hazánkban állomásozó norvég családokban:-)))
2011. máj. 21. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!