Mit szólnátok egy 30 év fölötti férfi és egy 18 év alatti lány kapcsolatához?
Kicsit nagyvonalúan kezeled a kort. Mi az, hogy 30 év feletti? Mennyivel feletti? 1-5-15, vagy 50 évvel?:-))) És a lány mennyivel 18 alatti? Fél, vagy 1-2 évvel?
Nagyon nem mindegy szerintem...
"NO PROBLÉMÓ!! A PÉNZ BESZÉL" - 30 éves nem vén, majd leszel Te 40, vagy 50 is, majd fogsz te még sírni, hogy az nem öreg...
"Ugyan, mi komolyat akarna egy 3x éves férfi egy 1x éves kislánytól?" - Miért kislány a 18 éves? Lehet, hogy a 18 éves lány érettebb, mint sok 20-on túli beképzelt nő.
"Megnyugtatóbb lenne, ha a csaj a saját korosztályából választana párt magának..." - Talán az egyik kedves szülő? Mert engem, mint idegent, nem nyugtat meg semmi az ügyben, igaz, fel sem kavar, mert semmi közöm hozzájuk, nem úgy, mint ahogy itt egyesek érzik.
Ha nekik jól esik, szeretik egymást, akkor tessék, legyenek csak együtt. S hogy a lábujjára lépjek a 20-as éveik vége felé járó, esetleg 30-as be-be kotyogó tyúkoknak, egy 18 éves lány valószínűleg még őszintén tud szerelmes lenni, nem a másik vagyoni helyzetét és presztízsét lesi, mint Ti.
Ha én ilyen höle lennék, mint itt egyesek, falnak mennék...
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:19
Nem 18 éves, hanem 18 év ALATTI. Nem mindegy.
Én nem nézném jó szemmel az ilyen kapcsolatot, mert ne mondja nekem azt senki, hogy az a 30+ os pasi normális, akinek egy 18 év alatti lány kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!