Szerinted gyerek egy 14 éves az önkielégítéshez? Főleg szülők válaszát várnám.
szerintem azaz érdekes, hogy engem néhány ősanya folyamatosan lepontoz, csak mert hagyom élni a gyermekemet...
előző voltam
Ha az lenne a kérdés, hogy a szexhez fiatal-e. De hogy az önkielégítéshez... Kétlem.
Nem tudom pontosan, de már pici babák csinálják, csak nem tudatosan. A változás annyi, hogy később megtudják mi az, esetleg valaki közli velük, hogy "fujj nemszabad"...
(Amúgy nem vagyok szülő)
Én is pl már óvodás koromban csináltam.
"Poén" de én mindig kikaptam érte ha rajtakaptak. Olyankor mindig rámszóltak, mintha úgy emlékeznék hogy kaptam is a fenekemre érte...Aztán mindig titokban csináltam...
A kislányom 4 éves. Szokta magát tapizni ott lent.
Megmondtuk neki, hogy ezt akkor csinálja ha egyedül van.
A múltkor a teraszon hintázott és közben nyúlkált, mi meg lent álltunk. Megszokásból odakiabáltunk neki, hogy EGYEDÜL!
Erre Ő: De nem is vagytok itt a teraszon!
Jót nevettünk rajta, aztán mondtuk neki, hogy inkább a szobájában csinálja, ha egyedül van.Erre fogta magát és bevonult :)
Szerintem teljesen természetes ez a dolog. Az Ő teste és nem tesz vele semmi rosszat.
A kisbabák is önkielégítenek, ha nem is tudatosan.
Én 6-7 éves koromban fedeztem fel, hogy milyen jó érzést tudok magamnak ott lenn okozni.
Bár nem vagyok szülő, de szerintem nem gyerek hozzá, csak tovább ne menjen a nagy kíváncsiságban, és ne legyen publikus! :)
21/L
én is csináltam már 6 évesen. anyum hagyta, inkább kiment a szobából, és persze érzékeltette velem, hogy ezt egyedül illik csinálni :)
normális felnőtt lett belőlem, nem szégyellek a párommal a szexről beszélni, el tudom neki mondani, hogy nekem mi a jó, hogyan tud a csúcsra juttatni.
14 évesen sztem minden normális kamasz kicsapja a brokit ill. birizgálja a punciját :) amelyik szülő ezért cseszegeti a gyerekét, az nem normális, és hülye fejjel hozzájárul ahhoz, hogy a gyerekében szexuális gátlások alakuljanak ki.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!