Szerinted gyerek egy 14 éves az önkielégítéshez? Főleg szülők válaszát várnám.
Hát elég prüd az idézett kedves szülő... de mintha ő nem csinálná, vagy nem csinálta volna...
Akinek KEZET adott a Jóisten, az bizony maszturbál vele :))
Igazából én sajnálom az ilyen szülők gyerekeit..
Van 1 ismerősöm, az ő szülei is mindent tiltanak, mindenhez "kicsi". 16 évesen azt sem tudja, hogy miért vérzik havonta, mi az a szex.
Mi lesz ezekkel a gyerekekkel, ha felnőnek?... Költői kérdés, én is tudom a választ :/
Örülök neki, hogy nekem nincsenek ilyen konzervatív, együgyű szüleim..
nekem az általánosban volt egy osztálytársam, aki szegény baromira nem értette, miért kezdenek a fiúk szőrösödni, és rendszeresen a WC-be ment, nem a piszoárhoz, merthogy anyukája megtiltotta, hogy fogdossa a kukiját...
mára 22 éves, le sem érettségizett, és olyan komplexusos, hogy csak na :/
:(
Durva... Ez szerintem ugyanolyan rossz, mint amikor minden péntek este a hányásukba fetrengenek bepiálva, bedrogozva a tinik..
Azért érdekes, hogy mekkora hatással vannak a szülők a gyerekekre. Talán nagyobb hatással, mint a haverok, társaság.
Pl nekem anyukám azt mondta egyszer (!) kiskoromban, hogy koszosan nem fekszünk be az ágyba aludni. Ha hazaérek akár éjjel 3-kor, akkor is minimum lezuhanyozok..
Ja és ez azért érdekes, mert sok szülő is itt panaszkodik, hogy rossz társaságba keveredett a gyerekük, pedig ők milyen jól nevelték...
Érdekes, én is majdnem kerültem rossz társaságba, még is volt eszem, és otthagytam őket.
Akkor még is csak volt valami baj ott a neveléssel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!