Szerinted gyerek egy 14 éves az önkielégítéshez? Főleg szülők válaszát várnám.
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 22:52
11/40 A kérdező kommentje:
Igen, az a válasz eléggé feldühített. Nem akarok senkit sem megbántani, de az ilyen embernek minek gyerek? Aki ennyire nincs tisztában a tinik "működésével"? Ne csodálkozz, ha 18 éves kora után feléd se néz, én is ezt tenném...
2011. júl. 22. 22:58
12/40 anonim válasza:
Nem, már a csecsemő is keresi azt a mozgást, amely neki a jó. 14 évesen pedig természetes, hogy meg akarja ismerni a saját testét.
13/40 anonim válasza:
6-7 éves korom óta önkielégítek. Most vagyok 20 éves.
Szerintem az önkielégítés nem kortól függ. Nem, nem gyerek egy 14 éves ehhez, annyi esze már van, hogy felfogja hogyan működik és miért csinálja. A sexhez még fiatal.
14/40 A kérdező kommentje:
Oké, akkor mégse én voltam olyan buzgómócsing, hogy 10-11 évesen már csináltam :) Akkor ez a normális... Bár 100%, hogy aki tiltja, annak a gyereke is csinálja.
2011. júl. 22. 23:00
15/40 anonim válasza:
He? Mért? Hát ez egy ösztönös dolog. Normális, hogy önkielégít, igen.
16/40 anonim válasza:
Szabad tudni hogy mi háborított fel? Melyik válasz az?
17/40 A kérdező kommentje:
"Hát már elnézést, de én, mint szülő nehogy már azért ne mehessek be a saját gyerekem szobájába, mert önkielégít! Hát ne tegye! Egyébként is gyerek még egy 14 éves ehhez."
2011. júl. 22. 23:02
18/40 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
itt az előzmény! egyébként meg ha önkielégít, ha nem, nem kéne bejárkálni a szobájába 10 percenként, szerintem ez a beteges...
19/40 anonim válasza:
A gyerekek nagyon hamar rájönnek,hogy az jó.Már az óvodában alvás helyett,előtt is azt csinálják.Tíltani nem szabad,nem is érdemes.Így tanulja meg,hogy mi a jó neki.
20/40 anonim válasza:
Hát igen..Itt a kedves szülőre jobban ráférne egy szexuális felvilágosítás,mint a gyerekre.Nem tudom kedves szülő hol járt anno,mikor az iskolában tartották orvosok a szexuális felvilágosítást!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!