Ha örökbe kéne adnod a gyerekedet a nyílt, vagy a titkos örökbefogadást választanád?
Lesz ne aggódj! :)
Nektek van saját gyereketek, vagy nincsen?
Most így utólag be sem tudjátok adni a kérelmet a nyílt örökbefogadásra?
ma 23:09
Nincsen sajátunk. 10 év (mindenfajta) próbálkozás után sem lett.
Nem látom már értelmét beadni alapítványhoz, mert már több mint 4 éve várakozunk a TEGYESZ-nél, és nagyon biztatnak, hogy hamarosan lesz már babánk:)
És mint írtam, a férjem nem akarja a nyílt öf-t.
Bár nyíltan így is fogadhatunk örökbe, csak nem alapítványon keresztül. Tehát ha valaki lemondana a mi javunkra a babájáról, akkor a titkos öf. nyílttá változna.
Nagyon szorítok nektek, biztos remek szülők lesztek :)
Épp most olvastam örökbefogadós történeteket:)
Ismerek egy házaspárt, 10 évig próbálkoztak kisbabával mire feladták, el akartak menni egy külföldi útra. Meg is vették a repülőjegyeket,a feleség gondolkozzon,hogy védekezzen-e vagy sem, de ugye minek, ha 10 évig nem jött ezután sem fog. Hát 10 év után teherbe esett, nem mentek repülővel nyaralni :)
Furcsa néha az élet:)
nem feltétlenül a témához kapcsolódik, de engem is marhára bosszant, h az örökbefogadó szülőket úgy átvizsgálják, mintha kb sorozatgyilkosok lennének, de saját gyereket minden putris félbolond csinálhat magának....
undorító ez a rendszer...
jah, és minden örökbefogadónak drukkolok, h minél hamarabb megvalósuljon az álma! :)
ma 11:27
Szia! Becsülöm benned, hogy nem dobtad el a picikédet! Biztos, hogy nagyon jó helyre fog kerülni, szívből kívánom!
Mi is titkosan fogadtuk örökbe a kicsi fiunkat, imádjuk, Ő a MINDENÜNK!!!
Köszönöm!
Remélem nagyon jó helyre fog kerülni a csöppség, és mindent meg tudnak majd neki adni, amire én/mi nem lettünk volna képesek. És remélem ha egyszer eszébe jutunk (ha egyáltalán tudni fogja, hogy ő örökbeadott gyerek), és megkeres minket, nem fog ítélkezni anélkül, hogy nem ismeri a helyzetet. De ez szerintem az örökbefogadó szülők nevelésén múlik. Bízom a legjobbakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!