Melyiket választanád?
Tudni kell rólam, hogy nagyon csendes vagyok, zárkózott, sok érzelmet nem közvetítek a külvilág felé, de nagyon fontos számomra,hogy kikkel élek együtt, hisz nekem szükségem van arra, hogy viszonozzák a megbízhatóságom, és tolerálják at,hogy számomra fontos a magánélet. Tehát nem szeretem az életem megosztani másokkal, még a családtagjaimnak is csak ritkán mesélek, és ha albérletbe költözöm gyakorlatilag olyan, mintha lenne egy "2.családom", mivel orvosira járok, jó pár évig ott leszek, ha csak nem lesz valami gáz.
1. Kedvesnek tűnő tulaj, gyorsan reagál az emailekre(sőt már az is nagy szó,hogy reagál, a többiből kiindulva), egy fiatal nő, a férje orvos, felajánlotta,ha bármiben tud segít, esetleg szakmai dolgokban is tud segíteni a férje, bátran forduljak hozzájuk. A lakás szép, felújított, lakás pontosan az egyetemmel szemben, láttam már,gyönyörű. Beszéltem vele és a férjével is nagyon kedvesek tényleg. A bibi, hogy 2 havi kauciót kér, ami túl sok nekem, mint diáknak, persze megoldható nehezen, de nagyon nagyon meg fogom érezni a hiányát. A lakótársam egy rezidens lenne a szomszéd szobában.
2. Kedves frissen végzett áok-s, most megy rezidens lenne a lakótársam, tényleg nagyon barátságos ő is, csak 1-2hét mire válaszol egy levelemre, oké, hogy elfoglalt, meg most végzett, vagyis csak fog, de nem tudom eldönteni, hogy tényleg akarja e, hogy ott lakjam, mert alig ír, pedig mondta,hogy kérdezzek bátran, vagy csak szimplán ennyire elfoglalt. Mondjuk én is,de ilyesmire szakítok időt. Szinte a másik lakás mellett van, közel az orvosihoz, pozitívum, hogy nem kér kauciót, a tulajt viszont nem ismerem,de azt mondja rendes, na már most ha így megbízik benne,hogy talál megfelelő embert,hogy kauciót se kér,akkor tuti az.
3. kb fél órára van az orvositól, az utca túlságosan eldugott, viszont emiatt legalább csendes is. Mindenféle extrával felszerelt a ház,ők azt mondják,ha közelebb megyek megszívom, mert ott nagy a zaj,és sok a bogár,régi házak, láttam ezt a lakást is, tényleg mesés és extra modern! Az első kettő csak szimplán szép nincs benne sok extra. 6 ezerrel kevesebbet kellene fizetnem, ami diákként nekem sokat jelent. Viszont 4 lakótársam lenne, ez egy 5 szobás lakás, 4 orvostanhallgató, de elég beképzeltnek tűnt, akivel beszéltem, mondjuk vele nem beszéltem sokat,szóval nem szeretném ez alapján elítélni. Viszont senki nem volt annyira lelkes,mint a 1. számú tulaj.
Hogy döntenétek? Figyelembe véve a jellemem is, amit írtam. Na meg azt, hogy kapok otthonról egy fix összeget, szóval kajára és minden egyébre kb 20 ezrem lesz összesen, kolival ne gyertek, mert több ok miatt kihúzva, ha akarnám se kapnék, de nem is akarok. A város mind1, most nem ez az elsődleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!