Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennél vagy maradnál?

Mennél vagy maradnál?

Figyelt kérdés

Angliába. Tavaly voltam kint és nagyon vágyom vissza. Viszont idén költöztem össze a párommal -januárban- és őt nem akarom itt hagyni, azonban nem beszéli egyáltalán a nyelvet. Ez az egyik problémám. A másik, hogy van egy picuri földünk a közelben és vonz hogy oda költözzünk, állatokat tartani, zöldséget veteményest, gyümölcsöst csinálni ott. Közben elkezdtünk gyerekkel is próbálkozni -27 vagyok már-, frissen diplomáztam mint építész, idehaza most pang az építő ipar. Londonban lenne egy nanny -bébiszitter - állás ott lakos, és nem fizet sokat, de lehet mellette suliba járni és a kaja is meglenne. Sajna nem látom hoyg itthon hogy lehet boldogulni , bár most is dolgozom, tehát némi tapasztalatom van már. Szóval több elképzelés is van a fejemben. Természetesen szeretek itt, magyarországon , mert mégis csak itt születtem, de nagyon vonz az hogy londonból is kapjak egy részt. De a tanyaélet is hivogató számomra. Ti mit csinálnátok a helyemben?

Előre is köszönöm a válaszokat, lécci az irjon akinek nem negativ, hanem építő jellegü véleménye van.

2011. júl. 22. 16:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hellhound:

igen, ingázni lehet, de nem egy bentlakásos nannynek. Az egésznapos cseléd meló.

2011. júl. 23. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!