Szeretnél amerikában élni? Ha lenne rá lehetőséged itt maradnál vagy mennél?
nem kell hogy valakinek a valakije legyél ahhoz, hogy sikeres legyél
Ez így igaz!Nem vagyok amerika majmoló,de szerintem ha ott van benned kellő kitartás,akkor sokra viheted.Ha nem is milliomos,de jól fogsz élni.
Ott is dolgozni kell a sikerért meg itt is.
Hát azért ezzel vitatkoznék.Szerintem ott fele akkora befektetéssel sokkal nagyobb sikere lenne az embernek.Itt hiába akarsz csinálni valami jó dolgot,vagy hiába találsz ki valamit.Itt a kutya nem kiváncsi rád,ott meg azért nyitottabbak az emberek.Ráadásul szerintem könnyebb az előre jutási lehetőség.
Azért oda se mehetsz csakúgy.
Mennék, ha tudnék vinni minden számomra fontosat (pl. a madaraimat), és ha be tudnék jutni tapasztalatszerzés céljából tanulmányaimnak megfelelő cégekhez (animáció, informatika, hologram technológia), majd a megszerzett tudást hazahoznám néhány év múlva az összegyűjtött pénzzel, és megvalósítanám az álmomat, amihez a pénz elengedhetetlen, a tapasztalatok meg megkönnyítik a munka elindítását, a technológia kiépítését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!