Szeretnél amerikában élni? Ha lenne rá lehetőséged itt maradnál vagy mennél?
Ha fiatalabb lennék, biztos, hogy kint maradnék.
Szerintem ez nincs korhoz kötve.Bár nem tudom mennyi idős vagy,de szerintem 35-40 éves korig simán lehet mozogni a nagy világban,főleg ha motivált vagy és ezt látják rajtad.Pláne ha beszéled a nyelvet!Lehet hogy nehezzebb lenne a kezdet,de szerintem ha ott be indul a szekér,akkor ott nincs megállás.Itt hiába akarsz keményen dolgozni,akkor is csak 90-100 eezret keresel.Ismerek olyat,aki 34 évessen ment ki,elösször takaritott aztán ahogy bele jött a nyelvbe és a szokásokban,váltott egy jobb munka helyre.4 év alatt 2-en összesporoltak egy házra 2 autora.Itt ezt tisztességes uton nem tudnád megtenni.Mellette utazgattak és élték rendessen az életüket.
Kérdező! Te mennél vagy maradnál??
Én egyébként maradnék.
01-02 13:07
nekem a nagymamám ment ki 50évesen, gyerekekre vigyáz és idős embereket gondoz. 9 éve van kint, pont azért ment ki, mert itt 50 évesen nem kapott munkát.
amúgy én biztos kimegyek, a rokonaim nagy része ott él/élt évekig, és nem panaszkodtak hogy jaj de keveset keresek( pedig páran takarítással kezdték), mint itt Mo-n... aki elment Amerikából, az se jött vissza ide, nagyon nem szeretik ezt a helyet.
Én már voltam kint néhányszor....
Olcsóbb az élet kint, jóval.
Az a hihetetlen jólét, rend és tisztaság!
Mindenki mosolyog!!!
Elmesélhetetlen!!!!
...az itthoni fűtésszámlám árából,
most milyen jól el lennék ott egy darabig...
Orlandó a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!