Mennél? Maradnál? (. )
Az egyetem egy katasztrófa, minden ambícióm elszállt ráadásul a vizsgaidőszakom sem alakul valami fényesen (elsős vagyok).
Lehetőségem lenne augusztustól Hollandiában au pairkedni. Nem egy álomfizu (300 euró), de mindent fizetnek: repülőjegyet, szabadságot, nyelvtanfoylamot, telefont, és külön lakást kapnék (a kaját ők vennék). És nem kellene takarítanom.
Szerintetek? Maradjak és fásuljak bele a tanulásba, vagy menjek ki, viszont nem keresek olyan fényesen?
Szerintem is halasztással menj.
De a sulit egy au perkedés miatt ne add fel. Lehet, hogy most nem érzed hasznát,de jól fog még jönni az a diploma.
Lehet, hogy egy év Hollandiában erre is ráébreszt.
Nekem az az érzésem, hogy te most túl gyorsan akarsz "felnőtt" lenni és a saját lábadra állni. Hidd el, megéri a tanulás!!!!
A sulit semmiképpen se hagyd abba. Ha úgy is döntesz, hogy kimész Hollandiába, akkor halassz az egyetemen, ahogy előttem is írták.
Nekem is nagyon-nagyon rosszul sikerült az első évem az egyetemen (BME), de kitartó voltam és maradtam. Három hét múlva fogok államvizsgázni.
Nem tudhatod, hogy kint hogyan fognak alakulni a dolgok, így maradjon valami biztosítékod itthon!
Sok sikert!
Ha megyek, mindenképp halasztok elsőre, az nem kerül semmibe. Voltam már au pair az egyetem előtt, így nem félek az "ismeretlentől".
Az az igazság hogy elég reménytelen szakon tanulok (pedagógus pálya), semmi motivációm nincs már. Nem tudom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!