Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Légiutas kísérő állás? Mennél...

Légiutas kísérő állás? Mennél vagy maradnál itthon?

Figyelt kérdés
Holnap megyek egy elő válógatóra. Az Emirateshez jelentkeztem. Szerintetek megérné náluk dolgozni? vagy inkább itthon a minimál bérért?
2011. ápr. 13. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos mennék.
2011. ápr. 13. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
menjel mindenkepp! uj elet var rad ott, lesz penzed, nem kell itthon nyomorognod.
2011. ápr. 13. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:

A légiutas kísérő manapság nem egy álomállás, sőt, elég c.gányélet, ahogy a szomszédom meséli. Ő 5 éve csinálja már, de sokat "rángatják" őt, hirtelen jön egy telefon, kapkod, pakol, egy óra múlva már a taxiban ül. És ez előfordul vele pld. Londonban, vagy Casablancában is, hogy ott kap egy telefont, és nem 2 nap pihenője van, hanem csak 5 óra... mert be kell ugrani valaki helyett. A fizu sem jó, de a minimálbérnél azért több!

Én azt mondom, azért próbáld meg, mert egy kaland! És nem biztos, h neked rossz lesz. Én biztos mennék, ha ez a két választás lenne (légiutaskísérő vagy minimálbér otthon).

2011. ápr. 13. 23:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

áá, inkább itthon a minimálbérért. :DD

csak viccelek, persze, hogy menj el!

sok szerencsét! :)

2011. ápr. 14. 01:04
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Ha úgy fogjuk fel, mint egy elméleti, költői kérdést, akkor a válaszom az, hogy persze, hogy a viharba ne érné meg, szuper állás, ha szerencséd van jó a közösség és nagyon jó pénz. Ha realitást nézzük: ne éld bele magad nagyon. Úgy is mondhatnám, hogy az esélytelenek nyugalmával indulj neki. Az Emirateshez gyakorlatilag lehetetlen bekerülni, sokszor még több éves tapasztalat ellenére is.
2011. ápr. 14. 01:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Az Emirates-nél jól fizetnek állítólag.

Próbáld ki, ha nem tetszik még mindig leléphetsz.

2011. ápr. 14. 12:37
 7/7 anonim válasza:
Az Emiratesnél milliókat lehet keresni. Nagyon nem minimálbér kategória. De borzasztó nehéz bekerülni, egy hónapban több tízezer önéletrajzot küldenek nekik, és évente az Open Day-en több száz pályázó próbálkozik. Egyébként sikerült neked?
2015. okt. 1. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!