Mióta megvan a lányunk (1éve) tejesen elhidegültünk egymástól. Mit lehetne tenni h újra jobban legyünk?
Párod egész véletlenül nem volt bennt a szülésnél?
Csak azért kérdezem, mert mi egyszer beszéltünk erről a párommal. Akkoriban én erőltettem a dolgot, hogy legyen majd ott velem, de ő mondta, hogy nem akar, mert fél, hogy a látványtól megundorodik, és hogy többé nem fog kívánni engem. (egyébként nem vagyok még anyuka, sőt terhes sem, csak ilyenekről beszélgettünk) Ja és egyébként azt is mondta, hogy ha terhes lennék, ő nem akarna szexelni velem, már az első perctől sem, mert hogy az is undorító. Sőt azt is mondta, hogy az sem tetszene neki, hogy a gyereket szoptatom, nem akarná látni.
Hát furcsa egy felfogása van, de lehet megváltozna, ha oda kerülne a sor. Nálunk a gyerekvállalás messze van még, kb 3-4év, addigra meg bármi lehet.
Ja és egyébként a párom 30 éves!
Azt is elmondom még, hogy menzeszem után több napig nem akar velem szexelni.
Úgyhogy vannak ilyen pasik, csak hogy megnyugtassalak!
Próbáld visszaszerezni a régi alakodat, dobd le azt a pár kilót, csinosítsd ki magad, lehet segít :) de mindenekelőtt beszélj vele, mi a baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!