Kb 2 hónappal ezelőtt kért anyósom és a 2 sógornőm kölcsön fejenként 20-20 ezer Ft-ot! Nagyon kellene a pénz,mert lassan szülök és ideje lenne bevásárolni a gyereknek meg eltenni az orvosra a pénzt,de nem hajlandóak visszaadni,mindig mondják,hogy majd családikor,majd fizetéskor,majd előlegkor,majd nyugdíjkor. Most az újabb verzió,hogy majd akkor adják meg ha vmi nyugdíj pénztár visszautalja nekik a pénzt. Egyszerűen nem tudok velük mit csinálni. Hova forduljak? Papírom nincs róla,hogy odaadtam,és már a párom is rájuk szólt mégse hat rájuk a szava. Beletörődni nem fogok,de nem tudom mit csináljak!
Légyszi segítsetek!
Tudom én voltam buta,de csak megbíztam bennük,hisz anyósék meg tudják hogy lassan érkezik a baba...
Sehogy. Max.,ha tudjátok, hogy a hónap melyik napján kapnak valamit biztosan, akkor 3-5 ezer Ft-ként meg lehet próbálni kipasszírozni belőlük. Papírod nincs róla, de ha lenne se mennél vele sokra. Tekintsd tanulópénznek. Az ember csak annyit adjon kölcsön bárkinek, ami biztosan nem veri a földhöz akkor sem, ha soha nem látja viszont a pénzét...
2011. júl. 21. 15:54
12/22 anonim válasza:
Verőemberek?
2011. júl. 21. 16:04
13/22 A kérdező kommentje:
Nem kamatra kérem vissza! Csak majd ők találják ki hogy kértek x összeget és kamatostul kérem vissza (így gondoltam mikor leírtam). Teljes mértékben bosszút fogok állni rajtuk apósom ő aztán tényleg kamatos pénzzel foglalkozik meg vág disznókat hitelbe 3szorosan a bolti hús áráért. Sógornőmék legálisan tartanak autót,és használják,nem kapták meg el őket,hát teszek róla,a másik pedig veri állandóan az örökbe fogadott gyerekét. Ennyit tudok tenni hogy sorba bejelentem őket! meg is teszem!!!
2011. júl. 21. 16:05
14/22 anonim válasza:
Most komolyan , rájuk küldenél 2 gorillát akik rájuk rúgják az ajtót még aznap meglenne a pénz. Csak kérdés hogy ekkora összegért megéri e.
2011. júl. 21. 16:09
15/22 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam már rá... Apum benne van az ilyenbe :) De a szerelmemre való tekintettel nem teszem :)
2011. júl. 21. 16:10
16/22 anonim válasza:
Te jo Isten!
Duplan, triplan visszadnam a penzt, csak ne tudnalak rokonnak. Na de ha tudod mit akarsz csinalni, akkor miert kerdezel itt?
2011. júl. 21. 16:12
17/22 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem hogy szerintetek ezzel lehetne őket fenyegetni? Mert ha igen akkor csak sakkba tudom őket tartani :P
2011. júl. 21. 16:49
18/22 anonim válasza:
fenyegetőzz csak majd akkor feljelentenek és még pénzed sem lesz meg
2011. júl. 21. 18:13
19/22 A kérdező kommentje:
Nem fenyegetőzök,csak névtelenül bejelentem őket! Amúgy meg leszarom,nem fogom hagyni a pénzemet 10 ft se fogok elnézni nekik nem 60 ezret! De azért remélem holnapra megdöglenek :)
2011. júl. 21. 18:22
20/22 anonim válasza:
szép kis rokon vagy, én elhiszem hogy kellene a pénz de akkor sem kéne más halálát kívánni.
Most legalább megtanultad, hogy többet senkinek sem adsz. Mivel a párod családja így neki kéne erőteljesebben ráfeküdni a dologra és visszakövetelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!