Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám "behajtani" rajtuk?

Hogy tudnám "behajtani" rajtuk?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónappal ezelőtt kért anyósom és a 2 sógornőm kölcsön fejenként 20-20 ezer Ft-ot! Nagyon kellene a pénz,mert lassan szülök és ideje lenne bevásárolni a gyereknek meg eltenni az orvosra a pénzt,de nem hajlandóak visszaadni,mindig mondják,hogy majd családikor,majd fizetéskor,majd előlegkor,majd nyugdíjkor. Most az újabb verzió,hogy majd akkor adják meg ha vmi nyugdíj pénztár visszautalja nekik a pénzt. Egyszerűen nem tudok velük mit csinálni. Hova forduljak? Papírom nincs róla,hogy odaadtam,és már a párom is rájuk szólt mégse hat rájuk a szava. Beletörődni nem fogok,de nem tudom mit csináljak!

Légyszi segítsetek!

Tudom én voltam buta,de csak megbíztam bennük,hisz anyósék meg tudják hogy lassan érkezik a baba...

2011. júl. 21. 15:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
49%
a pénznek annyi te azt már nem fogod látni, sajnos nem tudsz mit csinálni. Én is így jártam csak én pár száz ezret adtam kölcsön tesómnak és mindjárt születik a baba a pénz most nagyon jól jönne, de sz@rik a fejemre nem hajlandó vissza adni.
2011. júl. 21. 15:23
 2/22 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Nem akarlak még jobban elkeseríteni, de a "szó elszáll"...És ez egy nagyon igaz mondás!!

Mást nem tehetsz, mint a "nyakukra" jársz 3-4 naponta, figyelmezteted őket, hogy nagyon kell a pénz. Hátha....

2011. júl. 21. 15:23
 3/22 anonim ***** válasza:
90%
Behajtani nem tudod rajtuk, de legalább tudod hogy többet ne bízz meg bennük, jó volt az élettől egy lecke, egyszer csak vissza adják
2011. júl. 21. 15:25
 4/22 anonim ***** válasza:
81%
Vegyenek fel gyors kölcsönt, én már kivagyok az ilyen emberektől. Olyan kedvesen tudnak kérni, aztán még te vagy a szemét, és még ők sértődnek meg. Az a baj, hogy ilyenkor nem csak a pénznek huss, hanem a jó viszonynak is.
2011. júl. 21. 15:26
 5/22 A kérdező kommentje:
Van rendőr ismerősöm,kérnék tőle tanácsot,de utána meg ha ők visszacsapnak azzal hogy kamatra adtam(rosszindulatból) mert ugye ez most nagy téma,én szívom meg ... A párom a szavát adta hogy behajtja rajtuk meg hogy adjunk úgyis megadják... Hogy dögölnének meg!!! Valamivel jó lenne megfenyegetni őket :)
2011. júl. 21. 15:26
 6/22 anonim ***** válasza:

Mond azt nekik hogy addig a baba közelébe se jöjjenek (gondolom meg szeretnék nézni) amíg vissza nem adják a pénzt!

Ez nagyon szemét húzás, pláne veled szemben , aki babát vársz, és szükségetek lenne a pénzre.

2011. júl. 21. 15:32
 7/22 anonim ***** válasza:
egy rendőr milyen tanácsot tudd neked adni ebben? Semmit max ugyan azt mondja amit más a pénznek annyi
2011. júl. 21. 15:35
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy vagyok, mint Te, azzal a kivétellel, hogy a hölgy nem a rokonom és rohadt messze lakik :(

Lassan szülök, pénz nuku már fél éve.

Hülye voltam, megbántam, de sajnos mindenkiben megbízok addig, amíg át nem ver. Nos, tessék..

2011. júl. 21. 15:40
 9/22 anonim ***** válasza:
Penzt ugy adj kolcson, hogy ha visszadjak nagyon jo, de ha nem, akkor le van irva. Meg az eredeti osszeget sem hajlandok odadni, mibol gondoltad hogy majd meg uzsorat is kapsz? Tul kapzsi voltal, ismerhetned oket.
2011. júl. 21. 15:40
 10/22 anonim ***** válasza:

éN 800 EZRET ADTAM KÖLCSÖN... B@szhatom azóta is... ennek 5 éve már, a sráccal szétmentünk és mástól született fiam... HA VONATON LÁTTAM A KÖ.CSÖG K...vát (volt anyósom) ELFORDÍTOTTA a fejét!

Szidtam sokszor hogy költse gyógyszerre de már szidni sincs kedvem...

2011. júl. 21. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!