Hogy tudnám "behajtani" rajtuk?
Kb 2 hónappal ezelőtt kért anyósom és a 2 sógornőm kölcsön fejenként 20-20 ezer Ft-ot! Nagyon kellene a pénz,mert lassan szülök és ideje lenne bevásárolni a gyereknek meg eltenni az orvosra a pénzt,de nem hajlandóak visszaadni,mindig mondják,hogy majd családikor,majd fizetéskor,majd előlegkor,majd nyugdíjkor. Most az újabb verzió,hogy majd akkor adják meg ha vmi nyugdíj pénztár visszautalja nekik a pénzt. Egyszerűen nem tudok velük mit csinálni. Hova forduljak? Papírom nincs róla,hogy odaadtam,és már a párom is rájuk szólt mégse hat rájuk a szava. Beletörődni nem fogok,de nem tudom mit csináljak!
Légyszi segítsetek!
Tudom én voltam buta,de csak megbíztam bennük,hisz anyósék meg tudják hogy lassan érkezik a baba...
Szia!
Nem akarlak még jobban elkeseríteni, de a "szó elszáll"...És ez egy nagyon igaz mondás!!
Mást nem tehetsz, mint a "nyakukra" jársz 3-4 naponta, figyelmezteted őket, hogy nagyon kell a pénz. Hátha....
Mond azt nekik hogy addig a baba közelébe se jöjjenek (gondolom meg szeretnék nézni) amíg vissza nem adják a pénzt!
Ez nagyon szemét húzás, pláne veled szemben , aki babát vársz, és szükségetek lenne a pénzre.
Ugyanígy vagyok, mint Te, azzal a kivétellel, hogy a hölgy nem a rokonom és rohadt messze lakik :(
Lassan szülök, pénz nuku már fél éve.
Hülye voltam, megbántam, de sajnos mindenkiben megbízok addig, amíg át nem ver. Nos, tessék..
éN 800 EZRET ADTAM KÖLCSÖN... B@szhatom azóta is... ennek 5 éve már, a sráccal szétmentünk és mástól született fiam... HA VONATON LÁTTAM A KÖ.CSÖG K...vát (volt anyósom) ELFORDÍTOTTA a fejét!
Szidtam sokszor hogy költse gyógyszerre de már szidni sincs kedvem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!