Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Anyósom állandóan...

Mit tegyek? Anyósom állandóan évek óta lejárt dolgokkal eteti a gyerekemet, amikor átmegy. Amikor megkértem, hogy ne tegye, annyi volt a válasz, hogy nem lesz tőle semmi baja, jó az még. Ma egy 2,5 éve lejárt keksszel jöttek haza.

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 14:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
82%
Te most szivatsz minket...
2011. júl. 21. 15:16
 22/27 A kérdező kommentje:

Sajnos nem :(

Tudnék mesélni. Nagyon sok mindent elnéztem már neki, végszükség esetén vagyok vele hajlandó találkozni. De a gyerek meg imádja. Nem is értem. Amilyen hülye vagyok, mindig magamban kerestem a hibát, hogy csak én vagyok összeférhetetlen, és csak magamban rágódtam a dolgokon. Talán pont ezzel rontottam el, hogy nem szóltam vissza.

2011. júl. 21. 15:35
 23/27 anonim ***** válasza:
60%
Fújjjj. Nem hiszed el, de pont borsólevest ettem. És tudom, hogy finom, és friss alapanyagokból van, hiszen én főztem, és adok arra, hogy mit eszek, de elment az étvágyam.
2011. júl. 21. 15:40
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

A Szentkirályin nem látom feltüntetve, a Mizse vizen rajta van a lejárati idő:D (2012. 07. 14)

Amúgy ezek a dátumok nem azt jelentik, hogy onnantól romlott, hanem h addig őrzi meg a minőségét. Vagyis lehet, hogy fonnyadt, más színű, pépes, más állagú, más szagú lesz utána de nem jelenti azt automatikusan, hogy fogyaszthatatlan. Pusztán azt, hogy a dátum lejárta után már nem ugyanazt az árut kapod, mint ha tegnap vetted volna.

2011. júl. 21. 15:53
 25/27 anonim ***** válasza:
80%

Nehogy már ő vásároljon be anyósának a lejárt cuccok helyett! És ez meddig lenne megoldás, egy hétig, amíg le nem jár a következő adag? Tényleg remek ötlet.

Ha azt hazudja hogy a gyerek rosszul lett a kajától, akkor a gyerek lebuktathatja, mondhatja azt hogy nem is volt rosszul.

Én is a párommal beszélnék szerintem, illetve jelezném a hibbant nőszemélynek, hogy még egy alkalommal lejárt élelmiszerrel eteti a gyereket, utána nem fogtok menni hozzájuk többet. Ha látni akarja, menjen át ő hozzátok. De ha a párod nem partner ebben, akkor nem fog menni.

2011. júl. 21. 16:40
 26/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:28

Dettó! Nálunk ugyan ez a szitu! Anyósom lejárt cuccokból főz "jó az még" címszóval. Romlott tejföl, romlott tej, ezer éve lejért majonéz...stb . Én is félek, hogy mi lesz, ha megszületik a kisbabánk. Nem akarom, hogy őt is romlott kajával etesse! Már annyiszor mondta neki a férjem is, hogy dobálja ki azokat a szarokat, de nem teszi. Aztán csodálkozik, hogy miért van hasmenése az egész családnak. Mi mindig akkor voltunk betegek a férjemmel, mikor anyósom főztjéből ettünk.

Oké, mi nem eszünk belőle, de egy gyerek... A gyerekek szeretik elfogadni a finomságot. Hiába mondod neki, hogy ne fogadja el, a mama úgyis rá fogja beszélni, hogy egye meg nyugodtan. Meg is fogja enni a pici.

Nem tudom mi a jó megoldás, talán tényleg az, hogy ráijesztesz, hogy beteg volt a kicsi, a doki azt mondta, h a romlott ételtől volt rosszul.

2011. júl. 21. 17:31
 27/27 anonim ***** válasza:
mond meg az anyósodnak, hogy ő menjen hozzátok, mert a gyerek nem mehet hozzá amíg romlott kajával etetni. Egyébként hiába fogod mondani neki, hogy ne adja neki, vegyen másikat, de amikor nem vagy ott úgyis tuti, hogy azt adja neki amit ő akar.
2011. júl. 21. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!