Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Anyósom állandóan...

Mit tegyek? Anyósom állandóan évek óta lejárt dolgokkal eteti a gyerekemet, amikor átmegy. Amikor megkértem, hogy ne tegye, annyi volt a válasz, hogy nem lesz tőle semmi baja, jó az még. Ma egy 2,5 éve lejárt keksszel jöttek haza.

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 14:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
És neki hogy nincs ezektől gyomorrontása?? :S Egész életében így élt?
2011. júl. 21. 14:41
 12/27 A kérdező kommentje:
Férjem elmondása szerint mindig ilyen volt. És az a gáz, hogy védőnő... Beszélni vele felesleges, dafke csak azért sem-típus. Nem messze lakik tőlünk, de szeret átmenni a gyerekem, ezért nem tiltanám el, de így elég rossz.
2011. júl. 21. 14:49
 13/27 anonim ***** válasza:
19%

Kedves nem tudom hánnyal ezelőtti válaszoló: talán épp ezért nincs feltüntetve a lejárati idő az ásványvízen. :-)

Amúgy persze, van olyan, ami szinte sosem romlik meg, csak annál meg az a probléma, hogy ha az ember nem eszi meg záros határidőn belül, akkor mindig akad egy állat (fajta), aki haladéktalanul nekiáll. (Pl keksz, búzadara, liszt, stb)

2011. júl. 21. 14:54
 14/27 anonim ***** válasza:
55%

Te vagy az anyja, neked kell döntened hasonló dolgokról.

Ha az anyós nem hallgat rád, ne vidd át a gyereket.

Te vagy a főnök, nem?

2011. júl. 21. 15:00
 15/27 anonim ***** válasza:
90%
OFF ma 14:54 - Kapaszkodj meg! Fel van tüntetve. Itt is van mellettem egy-két üveg. Megnéztem. Fonyódin, Visegrádin a kupak alatt, az üveg nyakán, Vöslauer-en a címkén. :D (Szerintem kötelező.) ON
2011. júl. 21. 15:00
 16/27 anonim ***** válasza:
Ne már! Ez nagyon durva! 2,5 éve lejárt a keksz szavatossága??!! Az nagyon gáz! Szerintem mérd fel a meglévő kínálatot, hogy mik vannak még ott dugiban, és próbáld meg beszerezni azokat a dolgokat. Aztán egy óvatlan pillanatban cseréld ki!
2011. júl. 21. 15:02
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem apósom ilyen :P

Mióta ismerem, ilyen. Mi sosem lettünk rosszul ilyenektől, persze volt, amit ránézésre elutasítottunk...

Most babát várok, vigyázok, mit eszek, de ritkán vagyok apósnál, így teljesen kiment a fejemből, hogy nála figyelni kell, így esett, hogy pár hónapja lejárt szalámiból csemegéztetett. Nem lett tőle semmi bajom, de akkor irtó mérges lettem, hátha baj lesz...

A baba mellett majd nagyon oda kell figyelni, mit ad neki, előre készülök.

2011. júl. 21. 15:03
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt hogy a gyerek beteg lett és az orvos 100%-ig biztos benne hogy a lejárt szavatosságú XY okozta. És hogy soha többet ne adjon nekik ilyet. Furcsa egy némber lehet az a nő...
2011. júl. 21. 15:04
 19/27 anonim ***** válasza:
Vásárolj be "nasikból", vidd át,. és azt egye a gyerek, ha átmegy. Ennyi. Legalább tudod, mit kap.
2011. júl. 21. 15:05
 20/27 A kérdező kommentje:
Már arra gondoltam, hogy valami nincs rendben vele a kora miatt, de annyira nem idős, inkább csak igénytelen. Volt, hogy náéla ettünk, hemzsegett a kukactól a borsóleves, én nem akartam bunkó lenni és kiraktam a tányér szélére, nem szóltam, amikor rákérdezett, hogy mért rakom ki, azt mondta, hogy nem is kukac és bekapta, mutatva, hogy neki van igaza. Ki érti ezt?
2011. júl. 21. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!