Mit szólnál ha valahol várakozás közben odaülne melléd valaki és elkezdene kérdezősködni?
Figyelt kérdés
Ma voltam a helyi sztk-ban. Nagyon sokan voltak, alig volt a váróban ülőhely. Odajött egy pasi, és kérdezte, hogy szabad-e az a hely ami mellettem volt. Mondtam, hogy igen persze. Erre kérdezte, hogy mióta várakozom. Mondtam, hogy lassan 1,5 órája. Mondta, hogy hát itt mindig sokan vannak. Válaszoltam, hogy hát igen. Na és utána elkezdett kérdezősködni: merre lakom, hogy hívnak, hány éves vagyok, mióta járok ide stb. Ti hogy kezelitek az ilyen eseteket?2011. júl. 20. 13:58
21/25 anonim válasza:
Mostanában az emberek antiszociálisabbak, nem nagyon szeretnek beszélgetni idegenekkel (plusz sokszor még veszélyes is).
Én is ilyen vagyok, inkább nem is figyelek oda, vagy egy idő után nem válaszolok / csak egyszavasan válaszolok. Előbb-utóbb leesik nekik.
De ez attól is függ, hogy ki a beszélgetőpartner. Jó pasi, vagy öregember... Ettől is függ, meg hangulattól is. :D
Kérdező, nálad ki volt?
22/25 napietus válasza:
utolsó, nekem pont egy "jó pasi", aki ráadásul még jól öltözött is volt, csente el beszélgetés közben még diákkoromban a pénztárcámat. ezért is nem ismerkedem utcán, ha beszélgetek, figyelek azóta a táskámra
23/25 anonim válasza:
Ilyenkor általában illedelmesen, de tömören válaszolok, a túl személyes kérdésekre inkább nem, ha tolakodó az illető, akkor igyekszem valahogy kivonni magam a csevegésből, hátha megunja a faggatózást. Nem szeretem ezt a spontán vadidegeneket faggatunk hozzáállást.
24/25 anonim válasza:
Az is teljesen evilági dolog, hogy valakinek nincs kedve beszélgetni!
25/25 anonim válasza:
En aldozat tipus lehetek, mert engem mindig mindenhol megtalalnak ilyen ismeretlen beszelgeto tarsak, mintha a homlokomra lenne irva! Neha jokat szorakozom, neha meg magam is kellemeset csalodok, neha meg az ideg elkap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!