Hogyan érzitek jól magatokat egyedül? (Buta kérdés lehet, de a lényeg lent van)
Rájöttem, hogy a Sors addig küldi nekem ugyanazokat a próbatételeket, feladatokat, amíg meg nem oldom őket/azokat.
Rájöttem, hogy az én feladatom amit meg kell oldanom, az az, hogy el tudjak engedni embereket, kapcsolatokat. Nemrég hagyott el a pasim, és mint mindig, a pasik hagynak el engem, amit én nem tudok feldolgozni. De tényleg, szörnyű, hogy piti kevés kapcsolatok után sírok hónapok múlva is :S:S Ragaszkodok görcsösen az exekhez, nem tudok beletörődni, hogy elhagytak.
Na és ezt kéne nekem megtanulnom, hogy egyedül is jól érezzem magam. Aztán arra is rájöttem, hogy én soha nem éreztem jól magam egyedül, mindig a fiúk után futkostam, függtem tőlük.
Lehet, hogy nagyon buta lesz a kérdés, előre is elnézést kérek, de ti hogy érzitek jól magatokat egyedül? Itt nem arra gondolok hogy egyedül vagytok otthon, hanem úgy, hogy nincs pasitok.
Furcsa lehet, hogy ilyet kérdezek, de én így éltem 21 évig :/
Dolgozom, hobbim a fotózás, olvasás, mást nem nagyon csinálok.
Én kicsit kevésbé vagyok optimistább ezen a téren. Szerintem a magány felőrli az embert ez idő után. Azok akik azt hangoztatják, h jól (vagy remekül) elvannak egyedül, csak saját magukat akarják becsapni.
Sokan arra hivatkoznak, h a régi kapcsolataik megviselték őket, és ezért jöttek rá, h nem is olyan rossz dolog az egyedüllét. De mi van azokkal, akik meg azért vannak egyedül, mert sosem volt szerencséjük a szerelemben? Mert sajnos ilyenek is vannak.
Kérdésedre is válaszolva: én uebben a szituációban vagyok, a hobbijaimmal igyekszem magamat lefoglalni. Azt írtad szeretsz fotózni: miért nem hozol össze egy kiállítást a képeidből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!