Mit tegyek? Higgyek neki, vagy ne? Ez nagyon nagy bűn tőle, bízzak benne? Vagy sosem változik meg?
barátom a kapcsolatunk elején füllentett apró dolgokban, amiken össze is kaptunk. nem megcsalás meg ilyesmi volt de a lényeg hogy kamuzott.
azóta nehezen bízom benne. de ezeket mondja: "igyekszem változtatni ezen, mert nem akarok neked többé hazudni, mert szeretlek és soha többé nem akarlak megbántani és elveszíteni sem, és azt meg főleg nem akarom hogy miattam sírj, boldoggá akarlak tenni"
Ez a "változni" nekem ugy jön le hogy az igazi éne hazug...és nem fog menni neki hogy igazat mondjon és VÁLTOZZON, mert ez nem Ő maga...mondjuk tény én meg minden apró mozzanatot egyből úgy fogok fel hogy "Úristeeeen! Hazudik! átver" pl. ha valamit egyből nem mondd el mert nem azzal van elfoglalva és csak késöbb közli meg például hogyha valamilyen dolog 2értelmű egyből arra gondolok hogy "tuti hazudik és átver, megcsal!"
Szóval sajnos félek a hazugságoktól...:(
az előző kapcsolatomban megcsaltak, a szemembe hazudtak, átvertek aztán kinevetett a srác és megalázott.
félek hogy megismétlődik.
RETTENTŐEN FÉLEK BIZNI:(
én kideritettem most a hazudozásának okait. de ez olyan csúnya szó hogy hazudozik mert nem cseszte át a fejem, hogy pl. itt volt és mégse volt ott meg ilyenek.
kisebb füllentés volt pl 1-2 közösségi oldalra regizés miatt, amit végül bevallott.
az oka h füllentett az hogy az előző barátnője folyton ordított vele ha bármit is őszintén mondott el akkor is.
Nem engedte sehova a csaj, midenért ütötte a srác mellkasát ugy hisztizett, totál papucsot csinált belőle.
Most kicsit nehezebb megszoknia a pasimnak h én nem vagyok ilyen, és fél a reakcióimtól ezért nem meri egyből bevallani, de már nem füllent...csak félek hogy fog...
és mostanában ezen vitázunk, én félek hogy hazudik...ő meg próbál meggyőzni hogy de nem hazudik álljak le ezzel, és aztmondja akkoris befogja bizonyítani hogy igenis hihetek neki, és harcolni fog hogy bízzak benne
"te talán sosem hibáztál a multban, sajnos nekemis hazudott a volt pasim meg is csalt (...) mégis együtt voltam vele 1évig...utólag mindig okosabb az ember (..) a barátom is megbánta a multját, az ember a saját hibáiból tanul"
Nem, en nem bantam meg smemit, mert mindig mindent az akkori legjobb tudasom szerint tettem. a veszekednek velem, es tudom, hoyg enm akarom, hoyg veszekedjenek velkem, akkor otthagyom a helyzetet.
Amikor nem hagyom ott, akkor azert nem, mert MEGFELEL neekm az a helyzet, nem latom rossznak, sőt, jónak, vonzonak latom.
Tehat olyan nincs, hogy valaki ugy van benn egy helyzetben tartosan (pl nem egy pillantaig, ahogy pl. elüt egy autó, mert az nem a Te valasztasod), hogy az nem tetszik neki. Ha jobban faj, hoyg hazudnak nekem, minta mennyire jo, hogy szeretnek, akkor nem jarok vele tobbet. Ha meg jobb, hogy szeretnek, mint amennyire rossz, hogy hazudnak, akkor nem dilemmazom azon, hogy elhagyjam-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!