Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám miért ilyen önbizalom...

Anyukám miért ilyen önbizalom romboló? Miért töri össze az összes álmomat?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Egész életemben azt hallgattam, ahogy anyukám mondogatta, hogy 'Ne is reméld, az ilyenben kár hinni, nem lesz belőle semmi' Ezt már megszoktam... :( De most írni szerettem volna egy amerikai sztárnak, akit nagyon de nagyon szeretek. Néha úgy érzem, hogy szerelmes vagyok, és mindíg arra gondolok, hogy mi van, ha épp az én levelemet olvassa el? És mi lenne, ha pont engem követne vissza twitteren? De anyukám kerek perec megmondta 'Ez szánalmas. Úgysem fogja elolvasni. Ne higgy ilyen balf.szságokban. De ha neked ez jó... Ringasd csak álomvilágba' Szó szerint ezt mondta nekem, amitől el is bőgtem magam. Miért ilyen? Tudom, hogy nem valószinű, hogy elolvassa majd a levelemet, az esélye a nullát súrolja, de akkor is... Nekem egyedül ez jelent örömöt. Hogy rajongok érte, és reménykedek, hogy elolvassa, vagy találkozok vele. Most nagyon gyűjtöm a pénzem, hogy ha egyszer M.O.-ra jön vagy egy közeli országba, olyan jegyet tudjak venni, ami limitált és a színpad mögé szól. Vagy legalább olyat, ami előre szól, és látok is valamit. De anyukámnak ez se tetszik :( Szerinte, nem ilyen idiótaságra kéne gyűjtenem :S Tudom, nagy álmok ezek, de néha olyan jó álmodozni. Nekem más nem okoz örömöt. Akkora örömmel írtam azt a levelet, és gyűjtöm a pénzem már régóta, ő meg egyszerűen megmondja, hogy hülye vagyok, és semmi esély nincs arra, hogy valóra váljanak az álmaim. :"( Mit csináljak? Tudom, hogy nagy álmaim vannak, de én hiszek abban, hogy ha teszek értük, akkor talán van esély arra, hogy megtörténik. Nincs igazam? Akárhányszor elhatározok valamit, ő próbál eltántorítani. Bármibe belekezdek szerint lehetetlen, hogy sikerüljön. És már csak ezért is érzem úgy, hogy muszály bebizonyítanom, hogy igenis össze szedem arra a koncertjegyre a pénzem, és véghez viszem a céljaimat. Annyira szeretném egyszer bebiszonyítani az anyukámnak, hogy nem vagyok értéktelen, és nem vagyok akkora csődtömeg, aki nem tudja soha elérni amit szeretne. Mert szerintem ezt gondolja rólam :( Kamaszok, a ti anyukátok is ilyen? Vagy csak én reagálom túl? Mert nekem nagyon rosszul esik, hogy bármibe belekezdek ezt kapom 'biztatásul' :( Ti mit gondoltok?

Köszi a válaszokat, és bocsánat az esetleges helyesírási hibákért :(

14/L

2011. júl. 18. 13:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szerintem semmit nem vesztessz ha elküldöd a levelet. :)

Amúgy ki az említett híresség?:)

2011. júl. 21. 15:15
 22/24 A kérdező kommentje:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:51

Köszönöm a választ, aranyos vagy, hogy ilyen részletesen kifejtetted :)

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:19

Neked is köszi a választ, és tényleg nem az a baj, hogy megmondja, hogy kicsi rá az esély, hanem az hogy egyszerűen hülyének néz, és kerek perec megmondja, hogy úgyse jön össze semmi :"(

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07:44

Neked is köszönöm a választ :) Bárcsak anya is ilyen lenne, mint Te :) Irigylem a lányodat ;)

A válasz megírásának időpontja: ma 08:28

Köszönöm a választ, szerintem igazad van :)

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:10

Ne haragudj de nem vágom... Ki vagy Te ahhoz, hogy kioktass így látatlanban? Úgy, hogy annyi idős vagy mint én... Bocsásson meg a világ, de szerintem meg az szánalmas, hogy így látatlanban szánalmasnak hiszel, csak azért mert rajongok valakiért. És elárulom, hogy nem Justin-ról van szó! 'nőj fel!' ezt most úgy mondod, mintha te olyan érett lennél -.-" ne haragudj, de ha az lennél nem ilyen hangnemben írkálnál... És hidd el nem egy 5 éves szintjén vagyok, de te már csak tudod -.-" Én nem akarok veszekedni, de ha nem tudsz normális hangnemben írni, és nem szánalmasnak titulálni anélkül, hogy ismernél, akkor kímélj meg a válaszodtól kérlek! Köszönöm.

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:54

Köszi a választ :) Nem nagyon szoktam anyának erről beszélni, csak megkérdeztem, hogy a válaszlevelet, meg kell-e bélyegezni (mert mástól már nem tudtam megkérdezni, kérdezte, hogy kinek lesz, és nagyon de nagyon nehezen elmondtam neki (de rájöttem hogy kár volt), és jól a képembe röhögött :(( de mindegy, akkor is feladom a levelet, és nem érdekel anya! ;) még egyszer köszi a választ :)

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:15

Köszi a választ, tényleg semmit nem veszíthetek :)) És bocsi, de nem szeretném leírni, hogy ki az a híresség, nem szeretném, ha itt is kinevetnének :/ bocsi :))

2011. júl. 21. 16:32
 23/24 anonim válasza:

Szia!

Sehogyan sem találtam rá bizonyítékot a neten, de úgy emlékszem, hogy Sylvester Stallone úgy ismerkedett meg a második feleségével, Brigitte Nielsennel, hogy a nő írt neki egy levelet, mert rajongott a színészért, amihez mellékelte a fényképét is. Hozzáteszem, hogy Nielsen modell volt és tényleg szép nő, de Stallonétól egy fejjel magasabbra nőtt.

Egy saját sztori. Az egyik unokatesómmal esett meg, hogy az anyukája, apukája mindig azt mondta, hogy nem kell egyetemre menni, mert az unokatesóm azt úgyse tudná elvégezni. Elég gyengén érettségizett, a tanárai se támogatták. Szerintem egyedül én, meg talán néhány barátnője biztattuk. Nem szaporítom a szót. Ma két diplomája van. Logopédus, gyógypedagógus és gyermek-pszichológus. Na és pont erről álmodozott évekig.

(Erdő)

2011. júl. 21. 20:35
 24/24 anonim ***** válasza:

Dehogy nevetünk ki.

(Justin Bieber az??)

2011. júl. 21. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!