Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van igaza? A családom...

Kinek van igaza? A családom többi tagjának vagy nekem?

Figyelt kérdés

Van nekünk egy helyiségünk, műhely vagy valami ilyesmi volt régen. Senki sem használta, ezért én ott berendeztem egy műtermet, ahol festek, rajzolok meg efféléket csinálok. Nincs épp egy múzeumi rend, de nekem pont megfelel, mert mindenről tudom, hogy hol van.

A múlt héten táborozni voltam, és ezalatt tesóm kitakarított ott, és kidobott meg elpakolt egy csomó dolgot. Persze egyből lila lett a fejem, és veszekedtem vele meg olyan hangosan kiabáltam, hogy összeszaladt a család. Persze a tesómnak adtak igazat, hogy "Az már nem volt állapot" meg "Ilyen rendetlenségben nem lehet élni". Mert van kinn egy régi heverő, és néha kinn alszom most nyáron.

2011. júl. 18. 10:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Ez alapján neked.
2011. júl. 18. 10:53
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen neked!
2011. júl. 18. 10:54
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Én letojnám, hogy a gyerekem mit csinál a használaton kívüli szobába csak csótányok meg egyebek ne legyenek ott!

Egyáltalán, miért nem kértek meg Téged, hogy takaríts kicsit ki? Nemtom, de se nálam se a pároméknál, se a szüleimnél nem divat ez. Ha valami nem tetszik akkor nem néznek oda vagy szólnak, hogy ez így nem jó!

22/N

2011. júl. 18. 10:56
 4/17 anonim ***** válasza:
52%
Tesódnak kezét lábát eltörném. Szüleid meg lehettek volna kicsit megértőbbek.
2011. júl. 18. 11:04
 5/17 anonim ***** válasza:
neked van igazad!!
2011. júl. 18. 11:11
 6/17 anonim ***** válasza:
szerintem is neked van igazad, bár azért lehet, hogy tesód mégsem akart rosszat, hanem csak mire hazajössz mondjuk renddel várni... lehet ő meglepinek vagy szívességnek fogta fel. na de mindegy most már úgyis tudja, hogy nem kellett volna.
2011. júl. 18. 11:13
 7/17 anonim ***** válasza:
Ha olyan helyzet volt ott, hogy az nem állapot, akkor az lett volna fair, hogyha téged bíznak meg a kitakarításával. Szerintem.
2011. júl. 18. 11:15
 8/17 komasa ***** válasza:
100%
A megoldás zárhatóvá tenni, és csak neked legyen kulcsod! Amúgy neked volt igazad!
2011. júl. 18. 11:15
 9/17 anonim ***** válasza:

neked van igazad

Ha zavarta őket a kupi,(bár hozzáteszem h egy "műteremben", műhelyben valamilyen szinten ez normális), akkor meg kellett volna várniuk téged és szólni h takarítsd ki.

2011. júl. 18. 11:22
 10/17 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem is neked van igazad,bár lehet hogy a tesód csak jót akart,meglepetésnek szánta vagy segíteni akart neked hogy ha hazajössz kevesebb dolgod legyen. Ha a szüleidet zavarta a kupi akkor megkérhettek volna téged hogy kicsit pakolj össze,de lehet hogy azért adtak a tesódnak igazat mert lelkesen kitakarított hogy ezzel örömet szerezzen neked te meg lecseszted. Joga akkor se volt kidobni semmit.
2011. júl. 18. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!