Elmennél a családoddal nyaralni, ha semmi kedved hozzá?
Két hétre akar elmenni apukám Montenegróba. Nem enged az időből, pedig egy hétre még szívesen elmennék. Jönne még a mostoha kis tesóm, apám csaja, illetve a húgom. Én itthon maradnék szívesen a párommal, nincs hozzájuk kedvem. Egyébként is egyáltalán nem megértőek, nem lehet beszélni velük semmiről... A párommal viszont tökéletesen megvagyunk, nem szeretném itt hagyni két hétre.
19/F
Ha az én helyzetemből indulok ki. Soha nem mennék el apám barátnőjével nyaralni. Nem zavarna a megsértődnek. De nálam undorító annak a nőnek a viselkedése. Ez attól függ hogy te hogy jössz ki vele.
17/L
elmennék 2 hétre ha a párom is jöhetne (persze csak ha már van olyan szinten a kapcsolatotok)
egyedül a 2 hét elég soknak tűnik nekem, de 1 hétnél nem paráznék, az teljesen rendben van.
de ha balhé van, akkor 2 hétre is elmennék, hátha jól sikerül. Szeretek utazni.
Én frászt kapnék, ha nyaralnom kellene az ősökkel. Szerencsére anyu elfogadta ezt és nem erőlteti. Utoljára 17 évesen voltam szülőkkel nyaralni, de már akkor is utáltam.
Sajnos "amíg a szülők kenyerét eszed addig azt kell tenned amit mondanak..." Elmennék mert el kellene...
De soha nem értettem az ilyen szülőket
21L
Jaj ne beszéljetek már hülyeséget. Hogy élje bele magát egy olyan család helyzetébe, akik nem mehetnek nyaralni?
Persze, hogy nem akar.. én sem akarnék
Én meg soha nem értettem azokat, akik ahelyett, hogy világot látnának, nem mennek el, mert utálják a szüleiket, amiket az esetek jó részében javítani lehetne egy ilyen nyaralással is akár...
Hadd menjek már el a szüleiddel...
"Hogy élje bele magát egy olyan család helyzetébe, akik nem mehetnek nyaralni? "
empátiáról hallottál már?
Nem jöhet velünk a barátnőm, 5-en férünk el az autóban. :( Köszönöm az eddigi válaszokat!
Tény, hogy nagy szó, hogy elmehetünk külföldre, viszont ha nem érezném jól magam, mi értelme lenne? Sokkal jobban élvezem, mikor barátnőmmel sütögetünk, filmezünk... Egyébként 1,5 éve vagyunk együtt. A családi béke miatt választanám mégis az utazást, de igazán meg tehette volna, hogy 1 hétre megyünk, nem értem miért jó ez neki így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!