Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiverjem a balhét? Vagy ne?

Kiverjem a balhét? Vagy ne?

Figyelt kérdés
...vagyis szóljak érte? lány vagyok, barátnőmtől megkérdeztem tegnap, hogy lemegyünk-e, aztmondta h holnap(vagyis ma) otthon szeretne maradni, és egy másik barátnőjével meg lement....felhozzam neki? azért kérdezem mert mostanság nagyon sokat veszekszünk és hogy akkor hozzak még egy balhét?:/
2011. júl. 17. 19:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ja.
2011. júl. 17. 19:17
 2/14 anonim ***** válasza:
Magamból is kiindulva: Én azt gondolom, rosszabb ha magadban duzzogsz. mert azt fogsz valószínűleg. Aztán majd halmozódnak a sérelmek, és egyszer később amikor sok összegyűlik, majd olyan dolgokat fogsz felhozni, amik esetleg fél éve történtek, te meg még mindig azon mérgelődsz. Szerintem érdemes kibeszélni azokat a dolgokat amik nem tetszenek neked. Erről szól a barátság nem? Azért ez nem szép a barátnődtől..
2011. júl. 17. 19:18
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Én ja-t mondok, tehát eddig: jaja.
2011. júl. 17. 19:18
 4/14 anonim ***** válasza:
78%

Egyszerű: Nem akart Veled lenni..

1. Első gondolat: Hát nagyon jó kis barátnő...

2. Második gondolat: Felhozom neki, és rákérdezek. De csak nyugodtan. Hátha van nyomós oka.

Tehát kérdezz rá, de ne balhézz.... vagyis ne a balhé miatt...

2011. júl. 17. 19:22
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
Nem éri meg. Emelkedj felül ezen a problémán.
2011. júl. 17. 19:23
 6/14 A kérdező kommentje:
többség döntött :)
2011. júl. 17. 19:27
 7/14 anonim ***** válasza:
De ha rákérdezel, akkor is valóban vigyázz, nehogy balhézz. Lehet, hogy épp a sok veszekedés miatt nem akart veled lenni.
2011. júl. 17. 19:30
 8/14 anonim ***** válasza:

Én annyit mondanék neki, hogy tudok róla, hogy mással elment, miközben engem visszautasított, és hogy rosszul esett. Talán elgondolkozik, lehet bocsánatot is kér.

Meg kéne kérdezni, hogy miért "vert át". Lehet át kéne értékelni a barátságotokat...

2011. júl. 17. 19:34
 9/14 A kérdező kommentje:
áértékelni a barátságot dolgot hogy érted?
2011. júl. 17. 19:42
 10/14 anonim ***** válasza:

Előtte nem tudott gondolkodni hogy hoppá a másik barátnőmmel nem akartam elmenni, ezzel meg igen?..

Hozzd fel a témát,de nem balhézni kell, hanem megjegyezni hogy ez nem volt kedves tőle, miért tette, és ő ebben nem lát kifogást?

2011. júl. 17. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!