Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányom teljesen bevadult,...

A lányom teljesen bevadult, mit tegyek?

Figyelt kérdés

van egy 16 éves lányom, akivel eddig tök jó volt a kapcsolatom.egyedül nevelem,férjem soha sem volt.

mint szinte mindenki, ő is szeret bulizni, de csak azzal a feltétellel engedtem el, hogy legkésőbb éjjel 1re haza kell érnie.ez eddig rendben is volt,addig, ameddig egy új baráti társaságba nem keveredett.ezek elég rossz hatással vannak rá, és bár próbálom lebeszélni az ezekkel a haverokkal való találkozásról(akik tudtommal drogoznak is), de nem sikerül, és egyre többet balhézunk.egyiki éjjel pl.04:30 kor ért haza, és én ezen természetesen kibuktam.kiabáltunk, veszekedtünk és egyszer csak megütött az arcomon.magyarul behúzott.köpni nyelni nem tudtam, és még mindig azon töröm a fejem, hogy hol rontottam el, és hová lett az én aranyos lányom.azóta nem is beszélünk, hozzám se szól, hiába akarok neki vmit mondani.tanácstalan vagyok, mit tegyek??

35/N(nagyon hamar lettem terhes a lányommal, félek, hogy ő is így fog járni...)

2011. júl. 17. 13:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem éreztesd vele, hogy mélyen csalódtál benne, beszélj valamelyik barátnőjével. Próbálj a lelkére hatni, tiltással tovább durvulhat a helyzet. Azért megkérdezheted, hogy a barátai is megütik a szüleit?
2011. júl. 17. 15:09
 22/23 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a segítőkész válaszokat
2011. júl. 17. 15:15
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem akarlak ijesztgetni, de nem lehet, hogy a lányod nem volt épp józan, amikor megütött?
2011. júl. 17. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!