Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Édesapám nyugdíja várhatóan...

Édesapám nyugdíja várhatóan 400. 000 FT lesz, az új feleségéé 40. 000. Szerintetek nem gáz, hogy teljes mértékben apám fogja eltartani?

Figyelt kérdés
Ti megtennétek fordított esetben?
2011. júl. 17. 12:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Azt ugyanis nem tudom elhinni, hogy kötelességből maradt vele. Valami más van ott a háttérben, ha nem szerelem, akkor akármi más. Jobb ha kimaradsz ebből, ez CSAK az ő dolgok. Akár az apukád, akár nem (tudom, hogy az), ne avatkozz bele!

2011. júl. 17. 13:12
 12/20 anonim ***** válasza:
40%

Miért nem válaszolsz a kérdésemre?

Jah hogy azt nem mered leírni, ugye?

2011. júl. 17. 13:13
 13/20 A kérdező kommentje:

Jó akkor ne hidd el.

Tényleg nem evett, csak vizet ivott. Úgy néz ki mint egy múmia. Most pedig heti 4szer ápolónő jár hozzájuk injekciót adni.

És mondom, hogy hibbant a nő. Rendszeresen jósolgat otthon és aszerint éli a kis életét, nem mozdul ki a lakásból január óta (ezt szó szerint kell érteni). Beleőrült a semmit tevésbe. Így főleg zavar, hogy apám eltart egy ilyen nőt.

2011. júl. 17. 13:14
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem parlamenti képviselő, hanem ügyvezető igazgató volt egy nagy cégnél (a nevét nem írom le).

Nem protekcióval került oda, hanem hosszú évek kemény munkája juttatta el oda. Ha ennyire irigy vagy, tegyél a helyzeted ellen valamit...

2011. júl. 17. 13:16
 15/20 anonim ***** válasza:
65%
nem apád tartja el...házasok, tehát a jövedelem KÖZÖS vagyon ;)
2011. júl. 17. 13:27
 16/20 anonim ***** válasza:
68%
persze, papíron minden közös, ezt nagyon szeretik hangoztatni a házasok.
2011. júl. 17. 13:30
 17/20 anonim ***** válasza:
31%
Elnezest, de ha igaz amit leirsz errol a norol (amit ketlek), akkor mi vall apadra? O el vele, valahol csak hasonloknak kell lenniuk. Unatkozol, ez a bajod.
2011. júl. 17. 13:34
 18/20 anonim ***** válasza:
43%
Csak az kozos, amit hazassaguk alatt szereztek meg. Ha volt valamije az igazgato urnak az uj feleseg elott, kerdezonek nem kell felni, megkaphatja.
2011. júl. 17. 13:35
 19/20 A kérdező kommentje:

Miért hazudnék egy anonim oldalon ismeretleneknek?

Én nem sok értelmét látom...Ne magadból indulj ki, kedves from oz.

Amikor megismerkedtek kb. 10 éve még minden szép és jó volt. A nő túlsegítette apámat egy nehéz korszakán.

A nő 2 év házasság után azonban elkezdett begolyózni. Nem dolgozott már, belemerült az ezotériába, folyton otthon ül stb. Apám már egyáltalán nem szerelmes belé, sőt meg is csalta már, egyszerűen úgy érzi nem lenne fair elhagyni őt, azok után, hogy anno apámat is kisegítette.

De szerintem ez már túlzás. Már régen visszaadta neki azt a támogatást.

2011. júl. 17. 13:39
 20/20 anonim ***** válasza:
68%
Mikor fogják már megérteni a gyerekek, hogy SEMMI KÖZÜK a szülők magánéletéhez???
2011. júl. 17. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!