Ha Te már kilábaltál belőle hogy csináltad? (vagy csinálnád)
Figyelt kérdés
Minden nap 2X agyrohamot kapok attól h. anyámmal összezárva vagyok kénytelen élni. Hónapok óta munkát keresek, de nincs. a pénz fogy, a tartalékok a felélés áldozatai lesznek, ez egy dolog. El akarok tűnni innen a francba, mert élhetetlen egy ember az anyám, egyszerűen nem lát át az önsajnálaton.. "mindennek ő az áldozata, ő nem hibás semmiért" bla bla. Napi szinten küldöm el a k*a anyjába, már azt se látom benne h. az anyám lenne, a kutyákat szebben zavarom el. Én sajna még inkább vagyok pályakezdő mint bejáratott melós, és nagyon nem kell az ilyen senkinek... Hogyan lépjek én ebből a sz*ból ki? Minden percet gyűlölök ami így telik, és nem látom a végét.2011. júl. 17. 10:38
1/9 anonim válasza:
Pontosan úgy, ahogy most csinálod. Keresel munkát, intenzíven, addig amíg nem találsz. Más megoldás itt sajna nincs.
2/9 anonim válasza:
kezdjük azzal ,hogy nem beszélsz így a saját anyáddal, hanem leültök és mondod neki hogy segítsen munkát találni.
3/9 anonim válasza:
Huha, de ismerős. Csak nekem már egy éve. Meló az zéró, pályakezdőként. Meg már amúgyis. Én nem látok ebből nagy kiutat hogy nekem valaha is lesz itthon munkám.
4/9 A kérdező kommentje:
10:43
Segítsen? Hm. De akkor az idő alatt nem tudná sajnálni magát, és utálni másokat. Nem, attól félek ez neki így nem imponálna...
2011. júl. 17. 10:46
5/9 anonim válasza:
Anyádat elküldöd a k. anyjába azért, mert szereti a szenvedő szerepét? Hát költözz el vazz, van tartalékod, anyádnak is könyebb-jobb lenne nélküled!
7/9 anonim válasza:
Úgy beszél az anyjával ahogy akar, mi közötök van hozzá? Álszentek. Álszent barmok.
A kérdezőnek:
Igen, a megoldás, az, amit az első válaszoló is írt, mást nem tudsz tenni. Esetleg elköltözhetsz valamelyik más rokonodhoz, esetleg barátodhoz.
8/9 A kérdező kommentje:
Vegyes válaszok, de valahol mindegyik igaz.
Apám, az... segítget, de valahogy akkor jó neki ha csak felületesen néha találkozunk.
Tartalékból elköltözni: Nem olyan sok az. éppenn addig lenne elég amíg elköltözök, és mivel meló semmi csak a maradék azonali elköltése lenne.
2011. júl. 17. 10:57
9/9 A kérdező kommentje:
22/F
2011. júl. 17. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!