Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha Te már kilábaltál belőle...

Ha Te már kilábaltál belőle hogy csináltad? (vagy csinálnád)

Figyelt kérdés
Minden nap 2X agyrohamot kapok attól h. anyámmal összezárva vagyok kénytelen élni. Hónapok óta munkát keresek, de nincs. a pénz fogy, a tartalékok a felélés áldozatai lesznek, ez egy dolog. El akarok tűnni innen a francba, mert élhetetlen egy ember az anyám, egyszerűen nem lát át az önsajnálaton.. "mindennek ő az áldozata, ő nem hibás semmiért" bla bla. Napi szinten küldöm el a k*a anyjába, már azt se látom benne h. az anyám lenne, a kutyákat szebben zavarom el. Én sajna még inkább vagyok pályakezdő mint bejáratott melós, és nagyon nem kell az ilyen senkinek... Hogyan lépjek én ebből a sz*ból ki? Minden percet gyűlölök ami így telik, és nem látom a végét.
2011. júl. 17. 10:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy, ahogy most csinálod. Keresel munkát, intenzíven, addig amíg nem találsz. Más megoldás itt sajna nincs.
2011. júl. 17. 10:43
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
kezdjük azzal ,hogy nem beszélsz így a saját anyáddal, hanem leültök és mondod neki hogy segítsen munkát találni.
2011. júl. 17. 10:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Huha, de ismerős. Csak nekem már egy éve. Meló az zéró, pályakezdőként. Meg már amúgyis. Én nem látok ebből nagy kiutat hogy nekem valaha is lesz itthon munkám.
2011. júl. 17. 10:44
 4/9 A kérdező kommentje:

10:43

Segítsen? Hm. De akkor az idő alatt nem tudná sajnálni magát, és utálni másokat. Nem, attól félek ez neki így nem imponálna...

2011. júl. 17. 10:46
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
Anyádat elküldöd a k. anyjába azért, mert szereti a szenvedő szerepét? Hát költözz el vazz, van tartalékod, anyádnak is könyebb-jobb lenne nélküled!
2011. júl. 17. 10:46
 6/9 anonim válasza:

hány éves vagy?

És édesapád?

2011. júl. 17. 10:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Úgy beszél az anyjával ahogy akar, mi közötök van hozzá? Álszentek. Álszent barmok.

A kérdezőnek:

Igen, a megoldás, az, amit az első válaszoló is írt, mást nem tudsz tenni. Esetleg elköltözhetsz valamelyik más rokonodhoz, esetleg barátodhoz.

2011. júl. 17. 10:53
 8/9 A kérdező kommentje:

Vegyes válaszok, de valahol mindegyik igaz.

Apám, az... segítget, de valahogy akkor jó neki ha csak felületesen néha találkozunk.

Tartalékból elköltözni: Nem olyan sok az. éppenn addig lenne elég amíg elköltözök, és mivel meló semmi csak a maradék azonali elköltése lenne.

2011. júl. 17. 10:57
 9/9 A kérdező kommentje:
22/F
2011. júl. 17. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!