Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kibírni, hogy...

Cseráginé Mária kérdése:

Hogyan lehet kibírni, hogy életem Párját utolsó földi útjára kellett kísérnem 9115 boldog nap után a temetőbe? Mária

Figyelt kérdés
Tragikus körülmények között, közúti balesetet szenvedett Édesem...
2011. júl. 17. 04:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Őszinte résztvétem!
2011. júl. 17. 10:51
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon sajnálom ami történt. Nagyon nehezen sok sok idővel. Ne siettesd a gyászt haladj lépésről lépésre most más nem segít csak az idő.
2011. júl. 17. 12:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz lehet, sajnos választ nem tudok adni, én most ebben a pillanatban (mivel szerencsére nem éltem meg milyen érzés valójába) azt mondanám, mennék utána és megölném magam. Nekem ő a második felem, létezni nem tudok nélküle. Nagyon szeretjük egymást. Persze nekem még nincsenek gyermekek, akikre támaszkodhatnék. Próbáljátok minél összébb tartani a családot, és "lábaljatok" ki együtt, ne add fel. Öszinte részvétem:(
2011. júl. 17. 22:02
 14/16 A kérdező kommentje:

Kedves Ismeretlen Barátaim!

Őszinte szívből köszönöm mindegyikőtök válaszát, segítettetek! Szeretném, ha tudnátok, hogy három felnőtt, két, még iskolába járó gyermekünk van, Édesemmel az utolsó pillanatig szerelemmel teljes szeretetben éltünk! Ezért hálás a szívem, köszönöm Istenem! Tudom ez sokaknak nem adatott meg!Mária

2011. júl. 18. 06:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Fájdalmas unalmadban számoltad meg a napokat?
2012. szept. 1. 20:34
 16/16 anonim válasza:
A 25. házassági évforduló előtt 5-10 nappal vesztette el a párját...
2016. dec. 22. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!