Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez? (kérdés rövid,...

Normális ez? (kérdés rövid, magyarázat hosszú)

Figyelt kérdés

Na szóval az van,hogy 1 éve vagyok rocker és szeretnék beruházni egy acélbetétes bakancsra.Már meg is találtam,hogy melyiket szeretném,csak hát van pár emberke aki már vagy fél éve cseszeget,mert nem vagyok egy kötsög divatmajom,mint ők.De nem érdekel annyira a véleményük,hogy emiatt ne vegyem meg a bakancsot rögtön,ha lesz rá pénzem.

Nos az lenne a kérdésem,hogy normális ez,hogy egyáltalán nem érdekel a véleményük?Hogy szó szerint lesz*rom?

Mindenhonnan azt hallom,hogy jaj,de tetszik ez meg az,de nem veszem meg mert a többiek lenéznének,piszkálnának stb...

2011. júl. 16. 22:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Na jól van,hagyjuk.Nem tartom magam divatmajomnak,de látom mások annak tartanak.Nem igazán érdekel.Inkább az a kérdésem,hogy betűrjem a gatyámba v. ne?
2011. júl. 16. 22:44
 12/20 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen rock-ot szeretsz.
2011. júl. 16. 22:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Ja és üzenem az összes bakancsos rokkernek és nem rokkernek: nyáron belerohad a lábatok és gombás lesz. A szagokról meg nem is beszélve.
2011. júl. 16. 22:50
 14/20 A kérdező kommentje:
Metál felé húz a szívem,de szerintem ennek nincs sok köze ahhoz,hogy betűröm vagy nem a gatyámat a bakancsomba.tudtommal a cipőfűző jelképez pár dolgot.skinhead-ek hordanak fehéret,kommunisták pirosat stb.
2011. júl. 16. 22:54
 15/20 A kérdező kommentje:
rocker,nem rokker.honnan veszed,hogy belerohad?volt már egyáltalán életedben bakancs a lábadon?ha nem akkor inkább ne mondj hülyeségeket.meg amúgy is,nyáron egy metálkoncerten értelmes ember nem vesz fel szandált,hogy agyontapossák a lábát.
2011. júl. 16. 22:55
 16/20 anonim ***** válasza:

Acélbetétes munkavédelmi szandál? Az legalább szellőzik, hmmm? :)

Amúgy meg ki nem szarja le, hogy hogy veszed fel a köcsögölős bakancsodat?!

2011. júl. 16. 23:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Undorító lehetsz, ha szó szerint lesz*rod a véleményüket. Bár azt hogy is lehet? Leírják egy papírra, és azt?
2011. júl. 16. 23:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem csak annak a véleményére adj, akit érdemesnek tartasz rá. És ha minden vágyad az a bakancs akkor mindenképpen vedd meg, bárki bármit mondjon, hisz nem ártasz vele senkinek. Önmagadnak pedig jót teszel vele. Régen én is ilyen helyzetben voltam...Rock zene még mindig megmaradt, de a ruházatot szép lassan meguntam. De olyan jó visszagondolni azokra az időkre, amikor tiszta feketében jártam és mindenki megkérdezte, hogy rocker vagy. Büszkén mondtam, hogy igen! Tehát magasról szard le őket. Majd megszokják, s ha nem akkor nem a te társaságod.
2011. júl. 17. 12:59
 19/20 anonim ***** válasza:

A 14L vagyok. Ezt biztos ismered

"Nem érdekel semmi én egy marha állat vagyok

az életem mégse eladó

nem ver át semmilyen propaganda-híradó

ha keresem a bajt az az én bajom de

legalább NEM VAGYOK DIVATMAJOM"

2011. júl. 17. 16:44
 20/20 A kérdező kommentje:

76%-os nem,úgy nem :) utána lévő:hát épp ezért nem érdekel.olyanok mint az 5 évesek.normálisan nem lehet velük beszélni,azért kezdtek el cseszegetni mert rocker vagyok...külső alapján ítélnek.mikor meguntam,hogy folyton cseszegetnek odamentem a legnagyobb hangúhoz és megkérdeztem,hogy mi a baja velem.köpni-nyelni nem tudott...csak makogott,mert,hogy jó cseszegetni engem -.- ennyit róluk.még,ha értelmes elmagyaráznák,hogy mi a bajuk velem,akkor változtatnék,de tuti nem velem van a baj,mert más olyan aki nem rocker annak semmi baja nincs velem.

14/L persze,hogy ismerem.TCS-Senki nem menekül előlem :)

de szerintem az a de legalább nem vagyok divatmajom rész már nem annyira igaz rájuk :/

2011. júl. 17. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!