Normális ez? (kérdés rövid, magyarázat hosszú)
Na szóval az van,hogy 1 éve vagyok rocker és szeretnék beruházni egy acélbetétes bakancsra.Már meg is találtam,hogy melyiket szeretném,csak hát van pár emberke aki már vagy fél éve cseszeget,mert nem vagyok egy kötsög divatmajom,mint ők.De nem érdekel annyira a véleményük,hogy emiatt ne vegyem meg a bakancsot rögtön,ha lesz rá pénzem.
Nos az lenne a kérdésem,hogy normális ez,hogy egyáltalán nem érdekel a véleményük?Hogy szó szerint lesz*rom?
Mindenhonnan azt hallom,hogy jaj,de tetszik ez meg az,de nem veszem meg mert a többiek lenéznének,piszkálnának stb...
Acélbetétes munkavédelmi szandál? Az legalább szellőzik, hmmm? :)
Amúgy meg ki nem szarja le, hogy hogy veszed fel a köcsögölős bakancsodat?!
A 14L vagyok. Ezt biztos ismered
"Nem érdekel semmi én egy marha állat vagyok
az életem mégse eladó
nem ver át semmilyen propaganda-híradó
ha keresem a bajt az az én bajom de
legalább NEM VAGYOK DIVATMAJOM"
76%-os nem,úgy nem :) utána lévő:hát épp ezért nem érdekel.olyanok mint az 5 évesek.normálisan nem lehet velük beszélni,azért kezdtek el cseszegetni mert rocker vagyok...külső alapján ítélnek.mikor meguntam,hogy folyton cseszegetnek odamentem a legnagyobb hangúhoz és megkérdeztem,hogy mi a baja velem.köpni-nyelni nem tudott...csak makogott,mert,hogy jó cseszegetni engem -.- ennyit róluk.még,ha értelmes elmagyaráznák,hogy mi a bajuk velem,akkor változtatnék,de tuti nem velem van a baj,mert más olyan aki nem rocker annak semmi baja nincs velem.
14/L persze,hogy ismerem.TCS-Senki nem menekül előlem :)
de szerintem az a de legalább nem vagyok divatmajom rész már nem annyira igaz rájuk :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!