Megkérjem a kezét? Nincs szerelem, nagy korkülönbség, tiltakozó szülők ellenére is?
34 éves férfi vagyok, 2 éve van kapcsolatom egy 14 évvel fiatalabb lánnyal. Szerelmes nem vagyok belé, nem is voltam, de idővel jó feleséget lehetne belőle "nevelni", ami szerintem kompenzálná a szerelem hiányát, valamennyire. Ő szerelmes belém, minden kívánságomat teljesíti, nagyon odaadó, gyereket akar tőlem, azt mondja mindig, hogy velem akar megöregedni.
Sajnos a szülei első perctől tiltják tőlem, állandóan azt mondják neki, hogy hagyjon ott, mert vénember vagyok, hogy nekem ő csak üríteni kell. Nem vagyok a legszebb férfi, de van állásom, pénzem, házam, autóm, mégse vagyok elég jó nekik. Gondolkodtam, hogy esetleg megkérem a lányuk kezét, mert lassan ideje volna megállapodni nekem is, de nem tudok dönteni. Volt még valaki ilyen helyzetben?
Kérjem meg a kezét, vagy ez szerelem nélkül nem működne hosszú távon? Szüleinek mit mondhatnék, hogy elfogadjanak?
Kedves 73%-os!
22 éves múltam, és már megbocsáss, de egyáltalán nem fiatal a korosztályom egy ilyen idős férfihez. A kérdezőnél fiatalabb nem is kellene. Igenis mindent meg tudunk mi is csinálni, főzni, mosni, takarítani is, csakhogy én azért ennél több vagyok, ahogyan mások is. Szóval nevetséges ez a hozzáállás. Felnőtt emberekről beszélünk, az a szánalmas, aki úgy érzi, beleszólhat egy felnőtt ember ilyen jellegű döntésébe.
Kérdező neked azt javaslom, hogy ne vedd el. Azt vedd el, aki az igazi. Ha nem szereted,nem leszel boldog. Talán találsz mást, akit jobban szeretsz mindenkinél.
Csak tanács, de én nem tenném a helyedben.
Amint par nehanyan mondtak, annak a lanynak joga van ahhoz hogy szeressek, te meg az onzosegeddel el akarod rabolni tole azt az eselyt hogy boldog legyen, szeretve erezze magat.
O meg nagyon fiatal, 20 evesen meg nem tudhatja pontosan mit akar, lehet jelenleg tudja, de kesobb mire "kijozanodik" nagyon megbanhatja a donteset foleg ha majd anyakent ebred fel, hogy neki a veled valo elet borzalmas.
Hogy tud nyugodtan aludni ejjel egy normalis ember tudvan ezt?
Egy onzo allat vagy, csak az erdekel hogy neked jo legyen, azt nem akarod eszrevenni hogy egy fiatal lanynak elcseszheted az egesz eletet. Az anyagi hatter nem minden, a szerelem a legfontosabb, akkor is ha az evel mulasaval halvanyodik.
Igenis szanalmas vagy, gerinctelen vagy!
Remelem a lany idejeben rajon milyen hulyseget csinalna, ha hozzad megy!
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!