Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért együtt maradni valakivel...

Azért együtt maradni valakivel mert nem csinál semmi rosszat?

Figyelt kérdés

Sok év után szakitottam párommal,mert már nagyon untam hogy soha semmit nem csinálunk,semmi izgalom,semmi szenvedély,csak a megszokás,meló-haza-vacsi-alvás,hétvége végig itthon,csak nagy hiszik árán mentünk bármerre és akkor sem volt jó soha semmi neki.És ugy általában is csak a panaszkodás ment,holott rengetegen irigyelnék (jó meló,szerető szülők,és rám se volt panasz).

30 alatt vagyunk,gyerek nélkül,pár dobozzal megoldott volt a költözés,hazaköltözött a szüleihez.

Egyik 40 feletti kolléganőm azon sápitozott hogy de nem is csinált semmi rosszat szegény,meg fogom bánni.

Ok,semmi rosszat nem csinált,de jót se.

Csak azért együtt kellett volna maradnunk mert elmosogat meg nem jár kocsmába?

N

2011. júl. 16. 14:54
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Az a nagy baj hogy ezt a listát képesek vagyunk kukába dobni szerelembeeséskor....
2011. júl. 16. 16:56
 22/23 anonim ***** válasza:
Azért igyekszem nem csinálni ilyet többet, mert annak mindig rossz vége van.
2011. júl. 16. 18:45
 23/23 A kérdező kommentje:

Azóta több ember monda hogy nagyon csodálkozik a szakításunkon,hisz olyan jónak tűnt a kapcsolatunk.Kívülről.

És amikor elmondom hogy miért is tettem,akkor mégjobban csodálkoznak,hogy ennyiért? (közeli ismerősök,család)

Merthogy majd 20 év múlva visszasirom a nyugit,semmittevés.

Dehát könyörgöm,most vagyok fiatal,mikor éljem világom ha nem most?

De ezt leszámitva óriási a változás,végre bárhol nézhetek új állást (eddig csak belföld,és együtt),barátok visszaszerzése folyamatban (nagyon elhanyagoltam őket),bulik,vidámság,még melóhelyen se tudnak felidegesiteni,a nap is szebben süt.

Komolyan el is felejtettem már hogy milyen jól érezni magam,végre visszajöhet a régi,boldog felszabadult énem.

Volt pár kérdésem itt még szakitás előtt,illetve közben is,a válaszok egy része is segitett a döntésben,mindenkinek köszönet érte.

2011. júl. 30. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!