Voltatok ilyen helyzetben? Együtt vagytok valakivel, de beleszerettetek másba?
igen voltam ilyen helyzetben... de először lezártam az előzőt mielőtt belekezdtem volna a másik kapcsolatba., de nem volt hosszu életű a dolog.
Amit jól tettem, hogy lezártam, a rosszu működőt és ezért mondhatom, nem bántam meg, mert egyébbként ki tudja meddig lettem volna még benne abban a kapcsolatban...(már akkor 2 évet voltunk együtt-ami szerintem elvesztegetett idő).akkor ugy 20 éves voltam. De te tedd ahogy jónak találod. 29/N
Ezt írod: "nincs komolyabb baj, de már a szex nem működik egyáltalán, a család nem bírja a párotokat, vannak kisebb veszekedések" - tehát van komolyabb baj.
Két dologra tudok gondolni, az első velem is megtörtént már. Kísértés mindig lesz, a kérdés az, hogy elég jól vagytok-e a pároddal ahhoz, hogy legyőzd a kísértést.
A második szitu az, amikor a kapcsolatotokban fellépő komolyabb bajok miatt már nem érzed jól magad a kapcsolatban, de próbálod magad győzködni, hogy még jó lehet, vagy hogy ezért és ezért (gyerek, anyagi biztonság, bizonytalan jövő, stb.) lenne értelme inkább együtt maradni. Na, ilyenkor tud "betámadni" egy új szerelem... márpedig te az állítod, hogy szerelmes lettél valaki másba.
Én most dettó így vagyok. Csak az a különbség engem utál a az ő csaldája (nem nyíltan, de nem vagyok hülye), az enyém nem utálja őt. Nem tudom mit csináljak.
Felforgatni még senki nem forgatta fel azért az életemet, de kacsingatok erre arra és látom, hogy mennyi lehetőség lenne. És egyre többet agyalok ezen, hogy lépnem kéne.
Nálam is volt ilyen! Jött egy srác akit már előtte is jól ismertem és szerettem, de neki volt akkor egy párkapcsolata és utána sokáig nem is találkoztunk! Közben nekem is lett kapcsolatom! Aztán 1,5 év után újra összefutottunk! Elkezdtünk beszélgetni és ismét fellángolt a szerelem amit régen éreztem iránta és ebben a pillanatban tudtam, hogy lesz még ennek folytatása. Kiderült, h az ő kapcsolata sem működik már és szeretné lezárni! Mindketten tisztességesen befejeztük a régi kapcsolatunkat és új életet kezdtünk egymással! Azóta is boldogan élünk együtt immáron 4 éve és azt kell mondanom, hogy egyáltalán nem bánta meg egyikőnk sem a döntését!
De ha nem jött volna a nagy Ő, én akkor is lezártam volna már a régi kapcsolatomat, mert már egyáltalán nem működött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!