Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok ilyen helyzetben?...

Voltatok ilyen helyzetben? Együtt vagytok valakivel, de beleszerettetek másba?

Figyelt kérdés
Úgy értem, az aktuális kapcsolatotokkal nincs komolyabb baj, de már a szex nem működik egyáltalán, a család nem bírja a párotokat, vannak kisebb veszekedések, szóval ilyen kisebb problémák. És jön egy másik, aki teljesen felforgatja az életeteket. Hogy döntöttetek? Lehet a régivel rendbe lehetne hozni a dolgokat, de lehet az új az igazi, csak ezt előre nem lehet tudni.
2010. ápr. 23. 13:11
1 2
 11/14 anonim válasza:
No igen... az a bizonyos ördögi kör. Én is voltam ilyen cipőben. Én össze is költöztem a nagy Ő-nek hitt férfival, és szép volt, nagy rózsaszín köd volt fölöttem.De ugye lakva ismeri meg az ember egymást, így hamar kiismertem.Megkértem hogy költözzön el tőlünk,(kislányommal élek)és adtam egy utolsó esélyt a lányom apjának.Jól tettem, mert most nagyon boldogok vagyunk. A kisördög azért bennem volt és megpróbáltam kicsit flörtölgetni a neten, de ez már nem olyan mint rég. Egyszerűen nincs rá szükségem. Nem kell.
2010. ápr. 23. 14:01
 12/14 anonim ***** válasza:
54%

Én voltam ilyenben és iszonyú volt. Mindkettőnknek volt párja, de valahogy féltünk egymástól. Mindketten erős egyéniséggel rendelkezünk és ha már azon jár az eszed, hogy másfele kacsingatsz...érted. Aztán megszakítottuk egymással a kapcsolatot, végül mindkettőnk másik kapcsolata véget ért és összefutottunk facéran. Ilyen az élet. 7 éve együtt, 3 hét és a második babánk is megszületik, azt hiszem ez a sors, de hamarabb kellett volna a másikat lepattintani az biztos.

És hogy a régivel újra rendbe hozni ami elmúlt?! Szerintem felejtős, ez nem töltött káposzta.

2010. ápr. 23. 14:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is voltam ilyen helyzetben!

Nem a legtisztességesebb megoldást választottam,de ez van!

Én párhuzamosan voltam mindkettővel.Aztán egyszer csak ráuntam a másodikra,így maradtam az elsőnél.

Jah...és még mindig együtt vagyunk,tud a félrelépésemről és azóta már egy kislányunk is van!

2010. ápr. 23. 14:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is jártam így. Nem tudtam dönteni, hónapokig ingadoztam a kettő között, mindhármunknak borzasztó volt. Nyárom a másodiktól távol voltam, így tudtam lezárni. Jó egy évvel később az elsővel is vége lett.
2010. ápr. 24. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!