Azért együtt maradni valakivel mert nem csinál semmi rosszat?
Sok év után szakitottam párommal,mert már nagyon untam hogy soha semmit nem csinálunk,semmi izgalom,semmi szenvedély,csak a megszokás,meló-haza-vacsi-alvás,hétvége végig itthon,csak nagy hiszik árán mentünk bármerre és akkor sem volt jó soha semmi neki.És ugy általában is csak a panaszkodás ment,holott rengetegen irigyelnék (jó meló,szerető szülők,és rám se volt panasz).
30 alatt vagyunk,gyerek nélkül,pár dobozzal megoldott volt a költözés,hazaköltözött a szüleihez.
Egyik 40 feletti kolléganőm azon sápitozott hogy de nem is csinált semmi rosszat szegény,meg fogom bánni.
Ok,semmi rosszat nem csinált,de jót se.
Csak azért együtt kellett volna maradnunk mert elmosogat meg nem jár kocsmába?
N
Ha a párod nem volt hajlandó változtatni, jobb, hogy vége lett. Sok ember ezt nem merte volna meglépni.
De éppen az ilyen kapcsolatokból lesznek a rossz házasságok hosszú távon.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:00
Ja, csak hogy itt inkább arról van szó, hogy nem két egyforma emberről van szó.. Az egyik megelégszik az unalommal, a másik pedig szeretne elmenni néha ide oda sétálni , moziba stb.. Amaz pedig nem akar menni.
Teljesen egyértelmű, hogy nem illenek össze az ilyenek.
Nem szeretnék én sem egy ilyen mellett megöregedni.
Holott mehetnénk együtt, hogy tényleg együtt legyünk legyenek közös élményeink de nem még sem..
Másak az igények. Ennyi.
te kitartanál mellette, én nem. Neked van türelmed, nekem nincsen. Egy energiával teli ember nem elégszik meg a szürke, unalmas , monoton hétköznapokkal. Amit teljesen meg is értek. Ugyanígy ment tönkre barátnőmék kapcsolata is. De úgy, hogy a barátnőm is 1 évig próbált vele BESZÉLNI, megoldani a problémát. A fiút nyilvánvalóan nem érdekelte az egész. Aztán meg sírt, hogy szakítottak.
Azért az nem igaz, hogy a saját barátnőnkkel/barátunkkal nem tudunk elmenni ida-oda, hogy együtt lehessünk. Nem mindig a négy fal között ülni és nézni egymást..
Ne mondja ezt senki, hogy ez a normális.
15:04
Igen,én is kb 1 évig próbálkoztam.
Tavalyi nyaraláskor éreztem először hogy meghalok az unalomtól.
Imádom a vizet,meg minden...de hogy még nyaralás is kimerüljön az "ülünk a vizben egész nap és áztatjuk magunkat" dologban,akkor támadt visithatnékom,főleg hogy még a kaját is házhoz rendelte,nehogy már el kelljen sétálni az étteremig...
Türelmes ember vagyok nagyon,de van egy pont ahol elég...
Ez szerintem sem magas mérce, ez eléggé alap.
Az én mércém az, ami biztos, hogy magas. És nem is adok lejjebb belőle, mert annak csak pofára esés a vége. Próbáltam már - keveset vártam el, keveset is kaptam. Kinek kell ez?!
15:11
leirod mi a te "mércéd" ?
Jó,nekem sem ennyi,mert kell egy kinézet is,ne keressen kevesebbet mint én,legyen művelt,jó humorú,tudjunk átbeszélgetni éjszakákat,szeresse a gyerekeket,akarjon házasodni,és még sok apróság...
De annyira nem magas mérce sztem,szakitás óta eltelt idő,randizgatok, fent leirtaknak megfelelő pasival össze is találkoztam (bár komoly kapcsolatot idő kell kiheverni,igy csak találkozgatás igéretek nélkül)
Nagyon jól tetted, hogy kiadtad az útját.
A férfiak nagy része a kapcsolat elején még csak-csak hajt: kirándulás, mozi,autókázás, bulik ilyemi...de amint megházasodik vagy hosszabb , több éves kapcsolat alakul ki vele, jön a tipikus ellanyhulás. Ezt is nehéz "kezelni", de ha már egy pasi a kapcsolat elejétől lusta, az régen nem jó!
Okos voltál. Tessék "tökösebb" pasit keresni! :)
15:11 vagyok
Volt itt valahol egy kérdés, hogy milyen álmaink férfija, vagy ilyesmi. Ott megjegyeztem, hogy nem fogok bele a listám leírásába, mert reggelig sem végzek. Most sem érek rá estig :)
A lényeg, hogy nagyon-nagyon-nagyon válogatós vagyok. Főleg azóta, mióta kipróbáltam, milyen az, ha engedek az igényeimből. Soha többet!!
Van az a viccesnek szánt lista a nők igényeiről, amire a pasik cinikusan célozgatni szoktak, hogy bezzeg a nők a nagy igényeikkel. Egyrészt a listám legalább olyan hosszú, másrészt meg a pasiknak is ugyanolyan hosszú a listájuk, csak nem merik bevállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!