Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzek így az ellenségem...

Miért érzek így az ellenségem iránt?

Figyelt kérdés
Volt egy ellenségem aki folyton piszkált meg mindenfélét csinált velem! Akárhogy is mondtam neki hogy hagyjon békén nem tette! Nagyon szeleburdi! A végén szülői dolog lett belőle és ott végleg abbahagyta a piszkálást azóta rendsen köszön nekem és én is neki, meg minden, de most valahogy úgy érzem, hogy ő a legjobb barátom! Volt egy régebbi, de azt is csak a telefonom érdekelte! A volt ellenségemmel meg békében vagyunk és én egyre jobban érzem, hogy a legjobb barátom! Mitől van ez?
2011. júl. 16. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért piszkált, mert közelebb akart hozzád kerülni, érdekes voltál neki. Anno én a legjobb barátnőmmel fél évig kardoskodtunk.
2011. júl. 16. 13:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Mit tegyek? Nagyon aktív és mozgékony!
2011. júl. 16. 13:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Én egy 6. vagyok! (Általános iskola) Ne barátnőkre gondolj!
2011. júl. 16. 13:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem van egy legeslegjobb barátom és egy legeslegutolsó, suttyó nyomoronc ellenségem.

Azt nem tudom megmagyarázni, miért szeretem a barátomat, ez egyszerűen így van.

Az ellenségemet viszont teljes szívemből gyűlölöm, és ha lehetne, fel is gyújtanám.Teljes szívemből utálomutálomutálomutálom és ez nem fog megváltozni. És ő köszönheti magának, mert amikor először találkoztunk, én próbáltam barátságosan, nyitottan közeledni, de ő, mondjuk ki, egy nagypofájú k*rva volt. Miután pedig még piszkálni is elkezdett véglegesítettem a döntésem.

2011. júl. 16. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!