Miért érzek így az ellenségem iránt?
Figyelt kérdés
Volt egy ellenségem aki folyton piszkált meg mindenfélét csinált velem! Akárhogy is mondtam neki hogy hagyjon békén nem tette! Nagyon szeleburdi! A végén szülői dolog lett belőle és ott végleg abbahagyta a piszkálást azóta rendsen köszön nekem és én is neki, meg minden, de most valahogy úgy érzem, hogy ő a legjobb barátom! Volt egy régebbi, de azt is csak a telefonom érdekelte! A volt ellenségemmel meg békében vagyunk és én egyre jobban érzem, hogy a legjobb barátom! Mitől van ez?2011. júl. 16. 13:33
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg azért piszkált, mert közelebb akart hozzád kerülni, érdekes voltál neki. Anno én a legjobb barátnőmmel fél évig kardoskodtunk.
2/4 A kérdező kommentje:
Mit tegyek? Nagyon aktív és mozgékony!
2011. júl. 16. 13:37
3/4 A kérdező kommentje:
Én egy 6. vagyok! (Általános iskola) Ne barátnőkre gondolj!
2011. júl. 16. 13:38
4/4 anonim válasza:
Nekem van egy legeslegjobb barátom és egy legeslegutolsó, suttyó nyomoronc ellenségem.
Azt nem tudom megmagyarázni, miért szeretem a barátomat, ez egyszerűen így van.
Az ellenségemet viszont teljes szívemből gyűlölöm, és ha lehetne, fel is gyújtanám.Teljes szívemből utálomutálomutálomutálom és ez nem fog megváltozni. És ő köszönheti magának, mert amikor először találkoztunk, én próbáltam barátságosan, nyitottan közeledni, de ő, mondjuk ki, egy nagypofájú k*rva volt. Miután pedig még piszkálni is elkezdett véglegesítettem a döntésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!