Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ketsegbe vagyok esve! Mit tegyek?

Ketsegbe vagyok esve! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! 5 honapos kismama vagyok:) Ez az egyetlen dolog boldogit ....Angliaban elek a parommal Nagyon szeretem ot o is engem csak sajnos a parom borzalmasan sokat iszik!!!! mit tegyek hogy le szokjon mert ez engem fel emeszt!! nem tudom senkivel meg osztani a banatom nincs itt senkim egyedul vagyok csak o..... es nem ugy erzem hogy mire a baba mag jon valtozna a helyzet pedig a kicsinek ijen peldakepre nincs szuksege csonka csaladban pedig nem szeretnem ha fel none ... mit tegyek kerlek adjatok valami tanacsot borzasztoan szuksegem lenne ra....
2011. júl. 16. 02:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mióta iszik?A baba előtt is ez volt rendszeresen?
2011. júl. 16. 06:34
 12/14 anonim ***** válasza:

6:33 vagyok. Pont az előző válaszról jut eszembe, hogy sok férfi bepánikol és nem tud mit kezdeni a "jön a baba" felelősségérzettel. Ezért kezdenek betébolyodni.

Ha valaki látta a Nine months (Áldatlan állapotban) című Julianne Moor-Hugh Grant filmet, akkor tudja mire gondolok.

Ilyenkor a felvilágosult nőnek nem az lenne a dolga, hogy telerakja a férfi vállát elvárásokkal, és ha ő magától nem úgy viselkedik, akkor besértődjön (nem a kérdezőre értem, csak úgy általában, nálatok nem tudom hogy van), hanem a férfival megkedveltetni kell ezt az állapotot, türelemmel, szeretettel.

Elmagyarázni, hogy az élet egy új dimenzióba lép, de ne ijedjen meg, mert ez nem lesz rosszabb, csak más. Nem szabad a nőnek abba a hibába beleesni, hogy nem beszélget a férjjel és elvárja, hogy ő, minden tapasztalat híján ehhez méltóan éretten viselkedjen. A hapsiknak meg kell fogni a kezüket és szeretettel átvezetni ezeken a nehézségeken, hogy el legyen minden kétely oszlatva.

2011. júl. 16. 06:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem mindegy az sem, hogy mióta iszik. Ha már a megismerkedésetekkor is ennyit ivott, akkor az életben nem fogod leszoktatni róla. Ha csak egy ideje iszik ennyit, akkor meg kellene beszélni vele, hogy mi váltotta ki ezt nála. Az alkoholizmus soha nem az ok, csak a tünet. Először az okot szüntesd meg, mert csak utána van esélye leszokni.
2011. júl. 16. 08:35
 14/14 A kérdező kommentje:
El hagytam egy evel ezelott eletem leg jobb dontese volt 7 evet huztam le vele es vegig ivott !
2019. máj. 13. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!