Ketsegbe vagyok esve! Mit tegyek?
6:33 vagyok. Pont az előző válaszról jut eszembe, hogy sok férfi bepánikol és nem tud mit kezdeni a "jön a baba" felelősségérzettel. Ezért kezdenek betébolyodni.
Ha valaki látta a Nine months (Áldatlan állapotban) című Julianne Moor-Hugh Grant filmet, akkor tudja mire gondolok.
Ilyenkor a felvilágosult nőnek nem az lenne a dolga, hogy telerakja a férfi vállát elvárásokkal, és ha ő magától nem úgy viselkedik, akkor besértődjön (nem a kérdezőre értem, csak úgy általában, nálatok nem tudom hogy van), hanem a férfival megkedveltetni kell ezt az állapotot, türelemmel, szeretettel.
Elmagyarázni, hogy az élet egy új dimenzióba lép, de ne ijedjen meg, mert ez nem lesz rosszabb, csak más. Nem szabad a nőnek abba a hibába beleesni, hogy nem beszélget a férjjel és elvárja, hogy ő, minden tapasztalat híján ehhez méltóan éretten viselkedjen. A hapsiknak meg kell fogni a kezüket és szeretettel átvezetni ezeken a nehézségeken, hogy el legyen minden kétely oszlatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!