Én megijedtem, meg kiakadtam. Ti mit reagáltatok vna? Nem fura?
barátommal szeretkezni akartunk tegnap este. Itt aludt nálam. És mindig dobozostul hozza vagy viszem az óvszert. És ő most 1 darabot hozott el csak.
Egyből arra gondoltam biztos kibontotta mert megcsal stb.
elkezdtem hisztizni, hogy tuti megcsal, és biztos ezért nem hozta az egész dobozzal. Ő azt mondta kibontotta mert unatkozott, és otthon van a 3db maradék, és ezért miért csalna meg? Igenis szeret, és sosem hazudna, kicsi hülyének nézett. De bepánikoltam.
Egyetemista koromban együtt laktam egy csajjal, aki összejött egy sráccal. A srácnak persze barátnője volt (szobatársam is csak szexelni akart, úgyhogy no para) és annak meg az volt a hobbija, hogy az ágy mellett lévő 100-as csomagolású zsepiket megszámolta, hogy mennyi hiányzik belőle, mert őt akkor tuti megcsalják.
Úgyhogy a szobatársam mindig vitt magával zsepit.
Nem te vagy ez a csaj??
Ne tudd meg akkor sz@rrá röhögtük magunkat ezen a koliba, meg kérdeztük, hogy a zsepis csávónál voltál??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!