Én megijedtem, meg kiakadtam. Ti mit reagáltatok vna? Nem fura?
barátommal szeretkezni akartunk tegnap este. Itt aludt nálam. És mindig dobozostul hozza vagy viszem az óvszert. És ő most 1 darabot hozott el csak.
Egyből arra gondoltam biztos kibontotta mert megcsal stb.
elkezdtem hisztizni, hogy tuti megcsal, és biztos ezért nem hozta az egész dobozzal. Ő azt mondta kibontotta mert unatkozott, és otthon van a 3db maradék, és ezért miért csalna meg? Igenis szeret, és sosem hazudna, kicsi hülyének nézett. De bepánikoltam.
17:57es...és arra nem lenne szed szerinted hogy pont nem ilyet csinál amiből simán levágnám hogy megcsal. ez elég átlátszó...ennyire nem lenne hülye...
amugy meg ennyi erővel ugy is csinálhatná hogy vesz egy másik dobozzal amit nem is tudok és azzal csal meg... nem pedig azzal h kibont egyet és elhoz nekem egy darabot és én levágnám, ez elég átlátszó
Hú, ha te ennyitől bepánikolesz, akkor elég sz.r életed lesz vazze.
És szuper, ha ennyi az össz problémád, örülj neki.
mázlid van, hogy csak ezen problémázol............
szinte szánalmas vagy. ha ennyire nem bízol meg a pasidban, akkor örülj, hogy még nem dobott.
édesem. biztosra veszem, h idősebb vagyok nálad, szóval láttam már ezt-azt az életben.
egyet jegyezz meg: az a gyanús, ami nem gyanús.
egyébként meg tényleg örülj, h a barátod még veled van, ennyi bizalmatlankodás után tuti hogy még bele is kergetnéd valami más nő karjaiba. ezt a hapsik nem kamázzák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!