Az ilyen helyzeteket hogyan lehet kezelni?
Anyám megkérdezi mit eszem. Mondom neki, hogy nem eszem semmit, mert hát nem is. De ő folytatja, hogy de igen, látja, hogy eszem, és mondjam meg mit. Nem nagyon tudok mit reagálni, mondom én is, hogy tényleg nem ettem semmit, meg különben is egy órája ebédeltem, minek ennék? De ő folytatja, hogy akkor is jól látta, és ne nézzem hülyének. Ha továbbra is ragaszkodom ahhoz, rosszul látta, kiakad, és kiabálni kezd, hogy hülyének nézem, meg becsapom. Ezzel mit lehet kezdeni, és mi az oka?
20/F , anyám 50 éves
Ez egy nagyon gyerekes probléma,szerintem ne is vedd figyelembe,hogy mit kérdez,mondj neki vmit,hogy ettél vagy vmi.. aztán nem veszekszik.De basszus.. még húsz évesen ilyen problémáid vannak?-.-"
15/L
Év - már csak azért is, hogy vegye észre magát, - olyan ennivaló nevét válaszolnám, ami nincs is a lakásban.
Vagy azt válaszolnám, hogy "Nem mindegy az Neked, - úgysem hinnéd el azt, amit mondok?!"
Vagy rágózzál, - és amikor kezdi a műsort, köpd a markába a rágót!
"- Tessék, - ezt eszem!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!