Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen helyzeteket hogyan...

Az ilyen helyzeteket hogyan lehet kezelni?

Figyelt kérdés

Anyám megkérdezi mit eszem. Mondom neki, hogy nem eszem semmit, mert hát nem is. De ő folytatja, hogy de igen, látja, hogy eszem, és mondjam meg mit. Nem nagyon tudok mit reagálni, mondom én is, hogy tényleg nem ettem semmit, meg különben is egy órája ebédeltem, minek ennék? De ő folytatja, hogy akkor is jól látta, és ne nézzem hülyének. Ha továbbra is ragaszkodom ahhoz, rosszul látta, kiakad, és kiabálni kezd, hogy hülyének nézem, meg becsapom. Ezzel mit lehet kezdeni, és mi az oka?

20/F , anyám 50 éves

2011. júl. 15. 13:37
 1/9 anonim ***** válasza:
40%

Ez egy nagyon gyerekes probléma,szerintem ne is vedd figyelembe,hogy mit kérdez,mondj neki vmit,hogy ettél vagy vmi.. aztán nem veszekszik.De basszus.. még húsz évesen ilyen problémáid vannak?-.-"

15/L

2011. júl. 15. 13:46
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Semmit, hagyd rá. Nekem egyszer egy köszönős esetem volt. Köszöntem, majd 2 percre rá megkaptam, hogy bunkó vagyok, mert nem tudok köszönni. Hiába mondta a többi családtag, hogy köszöntem, a végsőkig hajtogatta, hogy bunkó vagyok.
2011. júl. 15. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Év - már csak azért is, hogy vegye észre magát, - olyan ennivaló nevét válaszolnám, ami nincs is a lakásban.

Vagy azt válaszolnám, hogy "Nem mindegy az Neked, - úgysem hinnéd el azt, amit mondok?!"

Vagy rágózzál, - és amikor kezdi a műsort, köpd a markába a rágót!

"- Tessék, - ezt eszem!"

2011. júl. 15. 13:54
 4/9 ava87 ***** válasza:
De ezt nem is értem, hát ő nem látja, hogy nincs előtted étel?
2011. júl. 15. 13:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Mondd neki viccesen: "Találd ki!" Ha mond valamit, mondd, hogy tényleg azt! :)
2011. júl. 15. 14:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az idő meghülyíti az ősöket.Én anyám mostanában idiótán viselkedik,minden marhaságba belém köt...Nem tudsz mit tenni,hagyd rá,menj át másik szobába.
2011. júl. 15. 14:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Mond, hogy igen, és a macskáját eszed.
2011. júl. 15. 14:16
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Na jó!Legalább nekünk áruld már el,hogy mit ettél! :)
2011. júl. 15. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Hívd oda, hogy nézze meg.
2011. júl. 15. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!