Az baj ha nem tudom kezelni a stresszes helyzeteket és olyankor legtöbbször elsírom magam?
nagyon érzékeny vagyok mindenre és könnyen elsírom magam.. ez baj? vagy akár idegesítő mások számára?
16/L
de miért mástól kérdezed, hogy ez baj-e?
nem bírom felfogni.
ha azt mondják nem baj, de te rossznak érzed, akkor majd magadra erőlteted a beletörődést?
ha meg neked ez normális, de nekik nem, akkor meg majd elfojtod?
amúgy meg "nem normális". biztos van valami oka.
Nekem is ez van néha,nem értem hogy miért. Múltkor olyan hülyeségen kezdtem el "sírni",hogy nem tudtam leszállni a buszról mert elfelejtettem jelezni,rohantam a másik ajtóhoz bezárta mire odaértem,mindenki kiröhögött,aztán leszálltam 1 megállóval arrébb és sírtam..Mostmár csak nevetek ezen,de akkor valahogy eltört a mécses :D
Meg néha csak bekönnyezek dolgokon,úgy kimodnottan zokogni nem szoktam:)
Amúgy nem vagyok ilyen visszahúzódó csendes lány ,mert az is magyarázat lehet ilyeneke,épp az ellenkezője,szóval nemértem.
17L
Akkor baj, ha téged zavar!
Amúgy én is így vagyok.. Ha nagyon felidegesítenek elkezdek sírni, meg ha olyan kiabál velem, akit szeretek.. Akkor fúhh képes vagyok 1 százas zsepit elsírni.. xD
Engem csak akkor zavar, amikor idegbeteg vagyok és rám jön a sírhatnék. De már elég ügyesen vissza tudom tartani kb. 1-2 percig. Úgyhogy jól beoltom a sárga földig.. Gyors elviharzok és akkor már sírhatok.. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!