Mit kéne tennem? Ellaposodott a házasságunk?
Én sose értettem méirt ülnek emberek évekig a szarban.
Ha én a kapcsolatban boldogtalan vagyok véget vetek neki.
egy próbát lehet tenni,de ennyi idő uzán szerintem őt már nem érdekli,beleszarik,mint az én volt párom,én bevettem a szexi fehérneműs dolgot,hát annyit kaptam érte,hogy eltakarod a tévét.Na akkor léptem ki a fosbólpedig tepertem érte,csak rájöttem egyedül teperni nem lehet eg kapcsolatért két embernek kell tennie,persze kiderült jó párszor félre ment.Azóta 10 éve boldog vagyok,egy FÉRFI oldalán,mert az exem minden volt csak férfi nem.
29N
nem olvastam a kommenteket, de van egy javaslatom
szedd össze pontokba, KONKRÉTAN mi tenne boldoggá
pl közös vacsi, közös nyaralás, közös hétvége, kártyaparti, kaszino, vagy los angeles, vagy stb stb
a lényeg minél konkrétabb legyen, közöld a pároddal
és a cél érdekében gyűjtés, szervezés és go!
és lásd, boldog leszel és még a férjedet is feldobtad
ha viszont tegyünk valamit mondatok az tényleg nem megoldás.
mert a valami, az mi????
na, ezért aztán megérte házasodni!
gondolom az esküvő is inkább azért volt, mert ha már 5 éve együtt vagyunk, akkor már igazán illene.
mi összesen 2 éve vagyunk együtt, és haladunk előre. párom tavaly vett autót, saját pénzből. mikor összeköltöztünk, akkor együtt újítottuk fel a lakást.
szórakozni igaz külön járunk, de tuti nem tespedünk itthon hétvégén. múlt héten strandon voltunk, holnap bringázni megyünk.
szervezzetek közös programokat, próbáljátok megbeszélni, h merre tovább. lehet h nem lesz happy end, de valahogy ki kell jönnötök ebből a helyzetből, mert ez posvány.
A lényeg az, hogy amikor hozzábújsz, mit szól hozzá. És a részedről ez a mozdulat mennyire őszinte. Ha ez végre megtörténik, az a fő kérdés, hogy mit éreztek.
A cél nem az ingóságok és ingatlanok, tárgyak gyűjtése...
Valószínűleg egyikőtök sem boldog, nehogy azt hidd, hogy ez így neki jó - csupán mindkettőtöket már más cél elérése boldogít. Beszéljétek meg, és ha nagyon eltér az értékrend, lépjetek ki ebből a jelenleg romboló kapcsolatból és keress számodra építőt. (Ha egyáltalán az a legfontosabb számodra, hogy valakivel legyél.)
07-15 14:34
a másik könnyebben lesz partner pl abban, hogy: "menjünk hétvégén piknikezni"
mint abban, hogy "csináljunk valamit, mert ez nem jó"
én csak arról írtam, mennyivel többet jelentenek a konkrétumok.
előző vagyok
csak elfelejtettem írni, hogy a 07-15 14:17 kommentemre utaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!