Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 18 évesen elköltözött a...

Ha 18 évesen elköltözött a lányom az én anyámhoz kérhetnek tőlem gyerektartást?

Figyelt kérdés
Tegnap megsértődőt és nem jött haza,öcsémék mondták,hogy anyánknál van.Gondoltam is mert ő mindig párját fogja,de gondolom most mégjobban mert leszámolt a munkahelyén és szerintem számít a lányom utáni pénzre.A lányom idén érettségizett.Fog járni neki még gyerektartás?
2011. júl. 15. 11:38
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
A rossz "házasságomból" 10 éves korában elváltam!!Úgyhogy amiatt nincs itthon rossz légkör!!Egyébként itthon soha semmi dolga nem volt én mindent megcsinálok,csak tanulnia kellett.Verni soha nem vertem egyiket se. És igen én is azt gondolom mint itt az egyik válaszoló,hogy hisztigép és túl jó dolga volt itthon,azért nem tudja értékelni.Mivel 18 elmúlt én nem akarok beleszólni már,az ő döntése tanulja meg,hogy azok következménnyel is járnak.Nem mindig csak elvárni a sült galambot.Remélem hamar észbe kap.De az biztos anyám ezentúl nincs!!
2011. júl. 16. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!