Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 18 évesen elköltözött a...

Ha 18 évesen elköltözött a lányom az én anyámhoz kérhetnek tőlem gyerektartást?

Figyelt kérdés
Tegnap megsértődőt és nem jött haza,öcsémék mondták,hogy anyánknál van.Gondoltam is mert ő mindig párját fogja,de gondolom most mégjobban mert leszámolt a munkahelyén és szerintem számít a lányom utáni pénzre.A lányom idén érettségizett.Fog járni neki még gyerektartás?
2011. júl. 15. 11:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Aki a kérdésre válaszolt azoknak köszönöm.Aki pedig nem tudja az okokat az ne minősítsen....Egyébként a nagy ok amiért elment az volt,hogy anyám tegnap itt volt nálunk és már megint szokása szerint osztotta az észt,és pofákat vágott.Amit én szóvá tettem neki és veszekedtünk.Tehát nem a lányommal aki amikor vitatkoztunk fogta magát és elment.Nem hiszem,hogy nekem kéne bocsánatot kérnem még ezek után.A saját lakásomba had ne keljen már nekem alkalmazkodnom....Én se megyek anyám lakásába és rendezkedek nála,pedig lenne mit.
2011. júl. 15. 12:49
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
akkor a lányodnak kéne 2 nagy pofon,vagy öntsd le egy kancsó hideg vízzel,mert ez egy hisztis kis pitsa
2011. júl. 15. 12:51
 13/21 anonim ***** válasza:
11%

2 nagy pofon,vagy öntsd le egy kancsó hideg vízzel.

Miért akkor haza megy?

2011. júl. 15. 13:14
 14/21 anonim ***** válasza:
80%
nem,ezt már korábban kellett volna,de mivel ez nem volt meg ígí elkanászodott...elkényeztetett hisztis kislány...
2011. júl. 15. 13:15
 15/21 anonim ***** válasza:
14%
Az már rég rossz ha valakit verni kell,hogy otthon maradjon,tudod engem vert az apám már csecsemőként is szerinted ilyen korán kell kezdeni?Idióta, nem verni kell a gyereket,hanem szeretni.
2011. júl. 15. 13:20
 16/21 anonim ***** válasza:
85%
nem konkrétan a verésről van szó,hanem a kérdező lányán látszik,hogy hisztigép...valószínüleg ilyen volt mindig...én tuti,ha elkezd hisztizni majd a gyerekem leöntöm hideg vízzel vagy berakom 1 kád vízbe ruhástól,majd attól észhez tér,és 2x is meggondolja h hisztizzen.e vagy sem
2011. júl. 15. 13:22
 17/21 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy el van kapatva.Pont azért nem akarok még én menni ezek után utána.Mert majd rájön magától is (remélem),hogy anyámnál lakni maga a pokol nem véletlen menekültem onnan egy rossz házasságba....
2011. júl. 15. 13:26
 18/21 anonim ***** válasza:
28%

ez a legfontosabb neked?

nem az, hogy otthagyott a lányod????!!!

b .szd meg, ilyen embereket!

2011. júl. 15. 14:51
 19/21 anonim ***** válasza:
19%

Anyámnál lakni maga a pokol nem véletlen menekültem onnan egy rossz házasságba....

A lányod meg nagyanyjához menekült valószinű a rossz házasságod mitt szép légkör volt otthon.

2011. júl. 15. 15:51
 20/21 anonim ***** válasza:
Elméletileg jár ha tanul de ha te kapod az apától a tartásdijat nem vagy köteles odadni mivel a te nevedre jön te vagy az aki eltartja az önállóságra még képtelen rokkont, hiába nagykorú, hiába költözött a tartás díjat nem kaphatja meg.
2011. júl. 15. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!