Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a jobb ha elmondjátok vagy...

Az a jobb ha elmondjátok vagy ha néha hagyjátok hogy ő találja ki?

Figyelt kérdés
Ha mondjunk össze vesztek vagy valami gond van akkor azt elmondjátok a párotoknak hogy mi a baj vagy inkább azt hogy gondolkozzon. Lehet hogy az az ember a normálisabb és az a kapcsolat ahol mind a kettő elmondja a gondot de én nekem már rossz hogy folyton nekem kell a páromnak elmondani hogy mi a probléma. Úgy gondolom ha egy kicsit figyelne rám akkor talán tudná. Ti hogy gondoljátok? Mindig elkel mondani vagy néha hagyni hogy ő jöjjön rá a problémára?
2011. júl. 14. 14:07
1 2
 11/12 ava87 ***** válasza:
Nem szokásom játszmázni. Ha valami bajom van, akkor azt megmondom nyíltan. Még akkor is, ha nekem egyértelműnek tűnik. Maximum olyan van néha, hogy hozzáteszem: "ezt persze magadtól is tudhattad volna, ha figyelsz", de sose várom el, hogy kitalálja, éppen min húztam fel magam. Na jó, olyan megesik, hogy első idegességemben a "mi a bajod?" kérdésre annyi a válaszom, hogy "szerinted???", de utána el szoktam mondani.
2011. júl. 14. 16:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Amikor többször ugyanazzal bánt meg, akkor van, hogy duzzogok és nem mondok semmit, nem igaz, hogy nem bírja megtanulni, hogy vannak érzékeny pontom, amivel nem jó szórakozni! És találja ki, ennyire nem lehet ő se hülye, hogy tízezredjére is el kell neki mondanom, hogy ne idegesítsen fel azzal.
2011. júl. 14. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!